9RX 770Traktor

  • Max. motoreffekt (ECE-R120): 847 hk (632 kW)
  • 6-cylindrig, 18 liters JD18-motor
  • 33,5 ton. Hjulbas: 4 260 mm
  • Lägsta statiska marktryck: 0,58 kg/cm²

Ett kraftfullare lantbruk

9RX 710, 770 och 830 är John Deeres kraftfullaste traktorer. Kombinationen av en JD18-motor med den nya e21 powershiftväxellådan och de omarbetade bandställen säkrar enastående dragkraft utan behov av dieselavgasvätska (DEF). För dig innebär mer kraft att du kan använda bredare redskap och tillbringar mindre tid på fältet samtidigt som du åstadkommer mer än någonsin. Utrustad med 76 cm band är traktorns totala bredd mindre än 3,0 meter.

Egenskaper

Nedan ser du några av de saker som i kombination skapar den suveräna upplevelse som väntar med en 9RX-serien traktor.

Verklig kraft

Verklig kraft

Den kraftfulla JD18X-motorn behöver ingen dieselavgasvätska (DEF). I kombination med den nya e21 powershiftväxellådan och de omarbetade bandställen säkrar den ojämförbar dragkraft.

Förstklassig hytt

Förstklassig hytt

Den nya CommandView 4 Plus-hytten med sin sofistikerade hyttfjädring ger dig ren körglädje och enastående komfort, med bättre sikt och mer utrymme än någonsin tidigare. Njut av ett flertal komfortfunktioner som nya G5Plus CommandCenter™ monitorn. Vi erbjuder också en digitalradio med en 17 cm pekskärm och Apple CarPlay- och Android Auto-integrering, samt ett 6.1 ljudsystem.

Precision Ag ingår

Precisionslantbruk ingår

Med en integrerad StarFire™ positionsmottagare, G5Plus CommandCenter™ monitor och JDLink™ uppkoppling, är 9RX redan från början utrustad med det du behöver för att snabbt komma igång med precisionslantbruk. Uppnå ojämförbar produktivitet med standardfunktionerna AutoTrac, variabel mängdreglering och sektionskontroll, samt avancerade licenser för sådant som AutoTrac™ vändtegsautomatik, AutoTrac™ passiv redskapsstyrning, AutoPath™, Machine Sync maskinsynkronisering och datadelning på fältet.