Kör med förtroende

Du kan lita på att John Deere PowerTech™ industrimotorer startar på morgonen, fungerar effektivt hela dagen och arbetar pålitligt i många år. Men ren och skär produktprestanda är inte det främsta med att arbeta med John Deere. Det är tryggheten i att ha John Deere integrations- och supportnätverk vid din sida varje steg på vägen.

motorer i aktion

Off road upplevelse

John Deere specialiserar sig på robusta tillämpningar i terräng. Det är därför våra motorer är byggda med extra kraftiga komponenter, toppfoderkylning, stålkolvar för att maximera tillförlitligheten och våta cylinderfoder för lång hållbarhet.

Valfrihet

Med John Deere får du ett brett utbud av konfigurationer och tillbehör så att du kan ange rätt motor som bäst passar din tillämpning. Våra förkonfigurerade alternativ kan hjälpa dig att spara timmar av ingenjörstid och hjälpa dig att få ut maskiner snabbare på marknaden.

Integreringshjälp

Du får expertintegreringshjälp av tekniker från John Deere och John Deere leverantörer. OEM-tillverkare kan använda vår applikationstekniska erfarenhet och kunnande för att spara tid och pengar på utveckling.

Kundsupport

Med mer än 4 000 John Deere-servicelokaler över hela världen har du aldrig långt till experthjälp och råd.

Snabba reservdelsleveranser

Våra leverantörer och återförsäljare lagerhåller servicedelar, liksom många andra vanliga reservdelar, för att snabbt möta dina servicebehov. Våra världsomspännande distributionssystem för reservdelar levererar över natten i de flesta regioner.

motorer i aktion

PowerTech M

De här motorerna är de enklaste i PowerTech-familjen och har 2-ventilshuvuden, turbokompressorer med fast geometri och mekaniska bränslesystem. PowerTech M 4,5 liters-motorer är perfekta för mindre krävande tillämpningar. Deras mekaniska reglage är enkla att använda och underhålla.

PowerTech E

Dessa motorer har också 2-ventilhuvuden och turbokompressorer med fast geometri, men har även elektroniska reglage och mer sofistikerad bränsletillförsel. Dessa 4,5 och 6,8 liters motorer använder ett commonrail högtrycksbränslesystem (HCPR).

PowerTech Plus

Med den mest avancerade motortekniken har PowerTech Plus-motorerna ett 4-ventils cylindertopp, elektroniskt styrd, turboladdare (VGT) med laddluftkylning och EGR-system. Denna teknik finns för de större motormodellerna (4,5 liter, 6,8 liter, 9,0 liter och 13,5 liter) för optimal prestanda och bränsleekonomi.

Motorer för miljöklass 3 tabell
Icke-utsläppscertifierad industriell motoreffekt klassificeringstabell