Kompakttraktorer

Oberoende av vilken traktorstorlek du väljer förblir en sak konstant – överlägsna prestanda. Alla traktorer i serien är skräddarsydda för krävande tillämpningar. Och det är’ inte svårt att förstå varför, med tanke på detaljerna och funktionerna med höga prestanda som kraftfulla motorer med höga varvtal, bekväma automatiska transmissioner med två pedaler och klassledande, helt integrerade hytter – det’ finns inget jobb som är för stort för de här traktorerna. Låt’ dig inte luras av storleken. Höj dina förväntningar och titta in hos din John Deere återförsäljare för att hitta’ rätt traktor för dig.

1-serien

Perfekt för att flytta, lasta, odla och många andra saker. 1-seriens minitraktorer är så mångsidiga som du vill att de ska vara, oavsett om du är en professionell anläggare/kommun eller äger en stor egendom som ska underhållas.

2-serien

Trots att dess storlek gör att den lätt kan parkeras i garage eller trånga utrymmen, har 2-seriens traktorer de uthålliga “stortraktor”-egenskaper du förväntar dig för att klara alla uppgifter oavsett om du är en professionell anläggare/kommun eller äger en stor egendom som ska underhållas.

3-serien

Bygga, klippa, gräva, fräsa - soluppgång till solnedgång - allt under en arbetsdag.’’ Det’ är därför vi har gjort den nya 3-seriens kompakttraktorer till premiummodeller i varje aspekt… och det bokstavligen från grunden.

4-serien

Introducerar den helt nya 4M- och 4R-serien – fullstoppad med förstklassig, toppmodern teknik och klassledande funktioner som du inte kan hitta någon annan stans. Ta en titt och det är lätt att förstå varför 4-familjen verkligen är den den nya kungen bland de kompakta.