Sprutor

Det är lätt att vara noggrann

Våra sprutor är utformade för att göra precisionsbesprutning enkelt. De är fullpackade med tidsbesparande funktioner som PowrSpray Active Pause, AutoSetup, Air Purge och mer. Fråga din återförsäljare om en demonstration och se hur enkelt det är att vara noggrann.

M700(i)-serien

M700(i)-serien

I M700(i)-serien sprutor kombineras enkel, problemfri sprutning med den senaste tekniken för enastående prestanda.

R700i-serie med bogserade sprutor

R700i-serien

R700i-serien ger dig de avancerade sprutfunktionerna från de större modellerna i ett kompakt format, och är utformad för att ge dig, snabb, exakt och högeffektiv sprutning under alla förhållanden

M900(i)-serien

M900(i)-serien

Den högpresterande M900(i)-serien erbjuder enkel och intuitiv användning för exakt sprutning.

R900i-serien

R900i-serien

Den högpresterande R900i-serien innehåller allt du behöver i form av innovativa funktioner.

R41-serien

R41-serien

R41-serien imponerar vid transportkörning, kan anpassas till dina behov, och är utrustad med vår 6-cylindriga, 6,8 liters PowerTech PVS miljösteg V-motor. 

R41-serien med 40i/50i sprutor

R41-serien med 40i-/50i-sprutor

Upplev prestanda, mångsidighet och snabbhet med R41-serien med 40i/50i-sprutor, fullmatade med den senaste tekniken för maximal produktivitet och effektivitet.

 

see-and-spray-image

See & Spray Select™ är här!

Vår revolutionerande nya sprutteknik minskar avsevärt användningen av ogräsmedel och ökar avkastningen jämfört med traditionell, heltäckande sprutning. See & Spray Select™ är ett kamerasystem som upptäcker enskilda ogräsplantor på bar jord eller mellan raderna i grödor som sockerbetor, bredsådd raps, majs och potatis. Realtidsbearbetning av datan från kamerorna och en kombination av PowrSpray och individuell munstyckskontroll ger omedelbar och exakt tillämpning av ogräsmedel.

Råd och Tips

“Hej, jag heter Stijn. Jag arbetar på John Deeres fabrik i Nederländerna och det tillhör vanligheterna att kunderna ställer frågor om hur de kan få ut det mesta ur den avancerade tekniken i våra sprutor. Jag har sammanställt den här webbsidan för att dela med mig av min kunskap om sprutteknik."

PowrSpray

PowrSpray™

Precisionssprutning med en enkel knapptryckning