Premium Used

Premium Used

Letar du efter en prisvärd John Deere maskin med låg driftstid?

Etikett

Maskiner du kan lita på

När du köper en John Deere ”Premium Used” begagnad maskin kan du vara säker på att den har genomgått en noggrann inspektion med fler än 180 kontrollpunkter. För säkerhets skull kan du också ta upp frågan om underhållspaket och FarmSight servicepaket med din återförsäljare.

Dina fördelar

 

Kvalitetssäkrade

Din återförsäljare har tillgång till ett stort antal ”Premium Used” begagnade John Deere maskiner för dig. Du kan vara helt säker på att varje maskin har inspekterats och är i bra skick eller nyskick, ren och väl underhållen, fullt fungerande, och att den såldes till kund för första gången för som mest 7 år sedan. Inspektionen har ägt rum inom de senaste 3 månaderna eller 100 motortimmarna.

Traktorer och självgående sprutor har körts i som mest 6 500 motortimmar, skördetröskor och självgående exakthackar i som mest 3 000 körtimmar för cylinder respektive knivtrumma.


Skydd för begagnad utrustning

Alla John Deere ”Premium Used” begagnade maskiner levereras med ett omfattande skydd för begagnad utrustning på minst 3 månader, som tillhandahålls av din återförsäljare.


Översikt över komponenter som ingår

Finansiera din begagnade maskin med John Deere Financial

Funderar du på att finansiera din John Deere-utrustning? Vi hjälper dig gärna med dina individuella finansierings- och leasinglösningar för din "Premium Used" begagnade maskin.

Fråga din lokala återförsäljare om "Premium Used" begagnade maskiner och om individuella finansieringslösningar från John Deere Financial.

Premium Used. John Deere-utrustning av hög kvalitet till ett överkomligt pris.

Beräkna din avbetalningsplan här