9RT 590Traktor

  • Max. motoreffekt (ECE-R120): 649 hk (477 kW)
  • 6-cylindrig, 13,6 liters motor
  • 20,6 ton. Hjulbas: 2 947 mm
  • Exklusiv AirCushion-fjädring som isolerar traktorn från hårda stötar under körning

Snabbare på ojämn mark

När din prioritet är dragarbeten i raka spår på plan mark är 9RT ditt bästa val. Med AirCushion™ fjädringen isoleras framchassit från hårda stötar vid körning över ojämnheter i marken, och banden arbetar oberoende av varandra. 9RT kan också vända på sin axel, vilket gör den exceptionellt manövrerbar för en maskin i den här storleksklassen.

Egenskaper

Nedan ser du några av de saker som i kombination skapar den suveräna upplevelse som väntar med en 9RT-serien traktor.

Effektiv kraftöverföring

Effektiv kraftöverföring

Dra fördel av tillförlitligheten och den utmärkta bränsleekonomin hos vår 13,6 liters JD14-motor. Med e18™ växellådan hanterar du effektivt de enorma kraftreserverna och 9RT-traktorernas stora vridmoment på upp till 2 723 Nm.

9-seriens hytt – din favoritplats

Hytten i 9-serien – din favoritplats

Njut av en enastående hytt med G5Plus CommandCenter™ monitor och ett flertal komfortfunktioner. Vi erbjuder en digitalradio med en 17 cm pekskärm och Apple CarPlay- och Android Auto-integration, samt ett 6.1 ljudsystem. AirCushion-fjädringen har 340 mm rörelseväg.

Automatik på nästa nivå

Automatik på nästa nivå

Uppnå produktivitet som aldrig förr med standardfunktionerna AutoTrac, variabel mängdreglering och sektionskontroll, samt avancerade licenser för sådant som AutoTrac™ vändtegsautomatik, AutoTrac™ passiv redskapsstyrning, AutoPath™, Machine Sync maskinsynkronisering och datadelning på fältet.