Lantbruk

Lantbruk

tractor

Mästare på mångsidighet

Oavsett om du är djuruppfödare, växtodlare eller driver ett kombinationslantbruk eller en maskinstation – det finns en 6M-traktor som är som gjord för dig. Välj bland 17 högpresterande modeller med fem olika hjulbaser.

De nya digitala tröskorna

De nya digitala tröskorna

Skörda framtida insikter

De nya digitala tröskorna

S7. De nya digitala tröskorna.

Banbrytande, prediktiv skördeteknik med S7-tröskorna

Smart kraft

Våra 9RX 710, 770 och 830 är världens kraftfullaste, vanliga traktorer.

Din väg in i framtidens lantbruk

Din väg in i framtidens lantbruk

Fyra viktiga faktorer för att släppa loss dina precisionskrafter

6r blockbild

SPARA MER MED EN 6R

Det har aldrig varit viktigare att äga en bränsleeffektiv traktor. Välj den nya 6R: Du kommer att kunna dra nytta av låg bränsleförbrukning i transporttillämpningar, inflationssäkra PowerGard-reparationskostnader och högre slutligt återförsäljningsvärde. Det är dags att uppgradera!

HarvestLab: din nya superkraft

John Deere HarvestLab™-spannmålsavkänning ger dig realtidsdata om grödans kvalitet medan du skördar.

Råd och Tips

“Hej, jag heter Stijn. Jag arbetar på John Deeres fabrik i Nederländerna och det tillhör vanligheterna att våra kunder ställer frågor om hur de kan få ut det mesta ur den avancerade tekniken i våra sprutor. Jag har sammanställt den här webbsidan för att dela med mig av min kunskap om sprutteknik."

9600 Självgående fälthack

9600 Självgående fälthack

STARKARE, FÖRBÄTTRAS, ÄNNU BÄTTRE

X9-serien. 100 ton tröskan

X9-serien. 100 ton tröskan.

Mer än 100 ton per timme. Mindre än 1 % spill. Det handlar inte om enorm kraft. Det handlar om en effektiv konstruktion.

Operations Center

Upptäck John Deere Operations Center

Med MyJohnDeere.com Operations Center (också kallad Informationscentralen) har du alltid verksamheten i din ficka. Den är lätt att använda, och kopplar upp dig till maskiner, fält och förare.

Tillägnad dig

Tillägnad dig

Vi har träffat sanna pressningsproffs som du. De berättade om sina behov och delade med sig av sina erfarenheter av sina John Deere balpressar. Utforska hela vårt utbud av balpressar, nu. Vi är övertygade om att du hittar just den press som är rätt för dig och ditt företag.