Lantbruk

Lantbruk

6r blockbild

SPARA MER MED EN 6R

Det har aldrig varit viktigare att äga en bränsleeffektiv traktor. Välj den nya 6R: Du kommer att kunna dra nytta av låg bränsleförbrukning i transporttillämpningar, inflationssäkra PowerGard-reparationskostnader och högre slutligt återförsäljningsvärde. Det är dags att uppgradera!

Råd och Tips

“Hej, jag heter Stijn. Jag arbetar på John Deeres fabrik i Nederländerna och det tillhör vanligheterna att våra kunder ställer frågor om hur de kan få ut det mesta ur den avancerade tekniken i våra sprutor. Jag har sammanställt den här webbsidan för att dela med mig av min kunskap om sprutteknik."

9600 Självgående fälthack

9600 Självgående fälthack

STARKARE, FÖRBÄTTRAS, ÄNNU BÄTTRE

X9-serien. 100 ton tröskan

X9-serien. 100 ton tröskan.

Mer än 100 ton per timme. Mindre än 1 % spill. Det handlar inte om enorm kraft. Det handlar om en effektiv konstruktion.

Operations Center

Upptäck John Deere Operations Center

Med MyJohnDeere.com Operations Center (också kallad Informationscentralen) har du alltid verksamheten i din ficka. Den är lätt att använda, och kopplar upp dig till maskiner, fält och förare.

Tillägnad dig

Tillägnad dig

Vi har träffat sanna pressningsproffs som du. De berättade om sina behov och delade med sig av sina erfarenheter av sina John Deere balpressar. Utforska hela vårt utbud av balpressar, nu. Vi är övertygade om att du hittar just den press som är rätt för dig och ditt företag.