9R 540Traktor

  • Max. motoreffekt (ECE-R120): 594 hk (437 kW)
  • 6-cylindrig, 13,6 liters motor
  • 20,9 ton. Hjulbas: 3 912 mm
  • HydraCushion framaxelfjädring och ActiveSeat II som tillval, för körkomfort på premiumnivå

Enastående mångsidighet

Upplev megakraft när den är som mest mångsidig. De robusta allt-i-allo maskinerna i 9R-serien finns tillgängliga med en max. motoreffekt på upp till 691 hk. JD14-motorn imponerar med stabil tillförlitlighet och förbättrad bränsleeffektivitet, och 9R överför kraften direkt till marken. HydraCushion™ framaxelfjädringen (tillval) eliminerar studsning, så att du inte behöver dra av på farten när du arbetar som hårdast.

Egenskaper

Nedan ser du några av de saker som i kombination skapar den suveräna upplevelse som väntar med en 9R-serien traktor.

Effektiv kraftöverföring

Effektiv kraftöverföring

Dra fördel av tillförlitligheten och den utmärkta bränsleekonomin hos vår 13,6 liters JD14-motor. Med e18™ växellådan hanterar du effektivt de enorma kraftreserverna och 9R-traktorernas stora vridmoment på upp till 2 954 Nm.

Hytten i 9-serien – din favoritplats

Hytten i 9-serien – din favoritplats

Njut av en enastående hytt med G5Plus CommandCenter™ monitor och flertalet komfortfunktioner. Vi erbjuder en digitalradio med en 17 cm pekskärm och Apple CarPlay- och Android Auto-integrering, samt ett 6.1 ljudsystem. Som tillval finns även förarsätet ActiveSeat II med sätesventilation och massagefunktion.

Automatisering på nästa nivå

Automatik på nästa nivå

Uppnå produktivitet som aldrig förr med standardfunktionerna AutoTrac, variabel mängdreglering och sektionskontroll, samt avancerade licenser för sådant som AutoTrac™ vändtegsautomatik, AutoTrac™ passiv redskapsstyrning, AutoPath™, Machine Sync maskinsynkronisering och datadelning på fältet.