9RX 490Traktor

  • Max. motoreffekt (ECE-R120): 539 hk (396 kW)
  • 6-cylindrig, 13,6 liters motor
  • 24,6 ton (smalt utförande). Hjulbas: 4 154 mm
  • En anliggningsyta upp till imponerande 66 890 cm² (0,42 kg/cm² marktryck) med 915 mm band

Utmana arealräknaren!

Tack vare kraften, bandutformningen och möjligheterna till viktbelastning har 9RX allt du behöver för maximal dragkraft i kombination med minimal markstörning. Det totala avtrycket är upp till 119 procent större än med hjul och 42 procent större än med två band. Dragkraften bibehålls fullt ut, även vid vändning under belastning, och traktorn producerar mindre jordvallning på vändtegen. Den smala transportbredden, en max. transporthastighet på 40 km/h och 4-punkts hyttfjädring gör det lätt att köra mellan fält.

Egenskaper

Nedan ser du några av de saker som i kombination skapar den suveräna upplevelse som väntar med en 9RX-serien traktor.

Effektiv kraftöverföring

Effektiv kraftöverföring

Dra fördel av tillförlitligheten och den utmärkta bränsleekonomin hos vår 13,6 liters JD14-motor. Med e18™ växellådan hanterar du effektivt de enorma kraftreserverna och 9RX-traktorernas stora vridmoment på upp till 2 954 Nm.

9-seriens hytt – din favoritplats

Hytten i 9-serien – din favoritplats

Njut av en enastående hytt med G5Plus CommandCenter™ monitor och ett flertal komfortfunktioner, som 4-punkts hyttfjädring. Vi erbjuder också en digitalradio med en 17 cm pekskärm och Apple CarPlay- och Android Auto-integration, samt ett 6.1 ljudsystem.

Automatik på nästa nivå

Automatik på nästa nivå

Uppnå produktivitet som aldrig förr med standardfunktionerna AutoTrac, variabel mängdreglering och sektionskontroll, samt avancerade licenser för sådant som AutoTrac™ vändtegsautomatik, AutoTrac™ passiv redskapsstyrning, AutoPath™, Machine Sync maskinsynkronisering och datadelning på fältet.