John Deere precisionsteknik för grönytemaskiner

Som greenkeeper, markskötare eller markanläggare ställs du inför ökande krav på miljövänliga metoder och effektiviserad drift. John Deere precisionsteknik för grönytemaskiner erbjuder lättanvända lösningar som hjälper dig att effektivt planera, övervaka och analysera dina olika aktiveter vid skötsel av grönytor. Genom att samla in viktiga insikter under året kan du fatta välgrundade beslut i rätt tid för lönsammare och hållbarare mark- och grönyteskötsel framöver.

Optimerad resurshantering

Innovativ teknik för grönytemaskiner ger användbar information om maskinanvändning och insatsmedel för bättre insyn i kostnader och sunt beslutsfattande. 

boundaryprecision-turf-guide

Hållbarhet utan ansträngning

Tekniken för precisionsskötsel av grönytor kan avsevärt minska bränsleförbrukningen och förhindra överanvändning av insatsmedel, såsom gödning och diverse medel, för en mer hållbar markskötsel.

Precisionsteknik för grönyteskötsel: effektivare drift

John Deere precisionsteknik för grönyteskötsel sammankopplar maskiner, marker och arbetskraft i realtid. Den gör så att all relevant information är lättillgänglig, vilket hjälper dig att fatta bättre beslut, och att driva en lönsam och hållbar verksamhet.

connect

Uppkoppling

guidance

Guidning

manage

Drift

Uppkoppling är nyckeln till maskininformation i realtid. JDLink™ är John Deeres telematiklösning som möjliggör ett automatiskt flöde av maskindata mellan uppkopplade maskiner och John Deere Operations Center™, vår webbaserade plattform för administration och drift.

           

track-machine-performance

Spåra maskinernas prestanda

Grunden för maskinoptimering utgörs av maskindata i realtid, t.ex. en överblick av maskinens prestanda i form av en nedbrytning av antalet timmar den är i arbete, går på tomgång eller används för transportkörning.

monitor-machine-positions-live

Övervaka maskinpositioner i realtid

Utöver det kan du övervaka maskinpositioner i realtid för hela maskinparken när och var ifrån som helst – du vet var arbetslaget befinner sig och hur arbetet fortskrider.

reduce-maintenance

Lägre underhållskostnader och mindre maskinstillestånd

Maskindata i realtid gör det enkelt för dig att efterleva underhållsschemat och proaktivt planera allt underhåll som behövs för att maskinerna ska vara startklara när du behöver dem, för tillförlitlig topprestanda.

 • JDLink™ R-modem

  All golfutrustning levereras standardutrustad med ett R-modem för uppladdning av maskindata och agronomiska data, t.ex. det som samlas in under sprutning med vår ProGator 2030A med HD200 CE GPS precisionsspruta. 

  Vilken maskindata som kan hämtas varierar, beroende på maskintyp och maskinens ålder.

  jdlinkr-modem
 • JDLink™ M-modem

  1500- och 1600-serien TerrainCut™ klipparna är utrustade med vårt nya M-modem, som också finns tillgängligt som eftermonteringssats för våra proffsklippare med noll vändradie. M-modemet med inbyggd antenn går lätt att montera på maskiner som inte är förberedda för JDLink, och även på maskiner av andra märken, så att du kan koppla samman hela maskinparken*.

  * Vilken maskindata som kan hämtas varierar, beroende på maskintyp och maskinens ålder.

  jdlink-m-modem

 

Hör av dig

           

Vårt system för precisionsguidning minskar automatiskt mistor och överlappningar. Det hjälper dig att minimera insatskostnaderna för utsäde, gödning och olika medel, samt att sänka bränsleförbrukningen och minska förartröttheten.

starfire-receiver

StarFire™ positionsmottagare

Åtkomsten till John Deere guidningssystem börjar med våra StarFire™ positionsmottagare. De spårar korrektionssignaler från upp till fyra olika satellitsystem parallellt med varandra, för exceptionell täckning, och byter automatiskt över till den bästa tillgängliga satellitsignalen för att leverera tillförlitlig och exakt guidning.

 • Universalmonitorer

  Redan namnet säger allt: våra universalmonitorer kan användas på olika maskiner för att underlätta användning under hela året.. Dokumentation, variabel mängdreglering och trådlös dataöverföring ingår alla som standard.

  universal-displays
 • 4240 universalmonitor

  4240-monitorn har en 21 cm pekskärm och är vatten- och dammbeständig (IP65).

  4240-universal-display
 • 4640 universalmonitor

  Få samma funktioner som med 4240-monitorn, men med en större 25 cm pekskärm. Monitorn är också förberedd för datadelning på fältet.

  4640-universal-display
 • G5 universalmonitor

  G5 Universal är vatten- och dammbeständig (IP65) och ger dig full HD upplösning, större minne och ökad processorkraft. Den tillhör helt enkelt de mest avancerade tillgängliga monitorerna.

  g5-universal
 • G5Plus universalmonitor

  G5Plus Universal har en enorm skärm på 33 cm som ger dig runt 33 % större skärmyta. Den innehåller samma funktioner som G5 Universal.

  g5plus-universal

AutoTrac™

AutoTrac™ automatisk styrning gör att du kan köra snabbare, med mindre stress, samtidigt som du minskar överlappningar och mistor. Arbeta utan ansträngning i raka spår, kurvlinjer och cirkelformade spår, även vid dålig sikt. När du väl använt AutoTrac™ en gång kommer du aldrig mer att vilja vara utan det.

autotrac

AutoTrac™ Universal 300 (ATU300)

Vår beprövade lösning för automatisk styrning kan monteras på många olika maskiner. Tack vare den smidiga monteringen kan du flytta över ATU300 från en maskin till en annan på mindre än 30 minuter.

 

Hör av dig

           

John Deere Operations Center™ är din portal för insamling och visualisering av information om arbetsytor, maskiner samt arbetskraft. Genom att ha tillgång till all nödvändig information direkt kan du snabbt och enkelt fatta faktabaserade beslut.

quicker-setup-faster-setup

Snabbinställning

Du kan spara mycket tid genom att mata in uppgifter om maskiner, förare och gränser i John Deere Operations Center™ för fullständig arbetsplanering i god tid.

effortless-monitoring-easy-monitoring

Enkel övervakning

Undvik dröjsmål och misstag genom att kalla upp arbetsuppgifter och -platser efter behov och övervaka prestandan i realtid från vilken enhet som helst.

powerful-insights-site-specific-farming

Kraftfulla insikter

Analysera med lätthet maskinernas prestanda och tillämpningarnas effektivitet, och uppnå betydande förbättringar vad prestanda, ekonomi och hållbarhet beträffar.

john-deere-operation-center

John Deere Operations Center™

Med John Deere Operations Center™ är du uppkopplad till dina maskiner och hela verksamheten från en enda central plats. Planerings- och analysverktygen i John Deere Operations Center™ hjälper dig att fatta snabba, faktabaserade beslut.

 

Hör av dig

           

professional-landscapers

Ett måste för markanläggare

Använd Operations Center™ eller appen Operations Center™ för att koppla samman maskiner, fält och arbetskraft i realtid, samt att effektivisera journalföringen, underlätta rapportering, och ha tillgång till data under arbetets gång. Maskinpositioner i realtid, proaktiv service och maskiner med automatisk styrning minskar dina kostnader samtidigt som de ger ett miljövänligare arbete.

greenkeeper

Ett måste för dagens greenkeeper

Som greenkeeper använder du Operations Center™ eller appen Operations Center™ för att koppla samman maskiner, golfbanor och medarbetare i realtid. Detta möjliggör effektiviserad registrering, snabbare rapportering och åtkomst via mobila enheter. Du får också fördel av maskinpositioner i realtid, proaktiv service och automatisk styrning, som sammantaget sänker kostnaderna stärker hållbarheten och optimerar driften.

fast-start

Våra experter ger dig en snabb start

Ta hjälp av våra proffs! Prata med den lokala återförsäljarens experter på precisionsskötsel av grönytor för att snabbt komma igång och åtnjuta fördelarna med precisionsskötsel!

get-the-full-story-brochure

Få alla detaljerna

Alla fakta, allt du behöver veta, och hur du kommer igång – allt står i vår broschyr om teknik för precisionsskötsel av grönytor.