Operations Center

Spara tid

Hantera maskinparken

Smartare beslut

Dela information

God service

NYTT - Digital fältbok

NYHET ‒ Digital fältjournal

Nu kan du lägga till alla dina färdiga jobb direkt i vår app, där de lagras säkert på en enda plats och är lätt åtkomliga från alla enheter, när som helst.

NYTT - ISOXML-import

NYHET ‒ ISOXML-import

Direktimport av dokumentation från Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI eller Kverneland terminaler. Du får all information bekvämt samlad på en enda plats.

Spara tid

Planera arbetet i förväg och skicka information om jobbet direkt till de enskilda maskinerna. Inga dröjsmål på grund av inställningar som måste göras på fältet, och inga misstag som beror på missförstånd eller otillräcklig information.

Save Time

 

Läs mer

Visa alltDölj allt

Digital fältjournal. Nu kan du lägga till alla dina slutförda jobb direkt i vår app

DIN EGEN DIGITALA FÄLTJOURNAL

Nu kan du lägga penna och papper åt sidan, och spara alla dina lantbruksdata på ett säkert sätt i Operations Center. Lägg bara till avslutat arbete direkt i Operations Center för att skapa din egen digitala fältjournal, tillgänglig från alla enheter – smartphone, surfplatta eller kontorsdator – var du än befinner dig. Dessutom kan du visa data för varje säsong för enkla jämförelser och spåra prestandan i hela verksamheten.

 

 

Registrera allt

I fältjournalen lagras information om förare, maskin, fält, kund, växtslag, preparat, redskap, tid och datum ... och mycket mer.

 

Anpassa layouten

Visa data för varje säsong i en lista och använd filtren för gård, fält, produkt och växtslag. Välj den layout som fungerar bäst för dig.

 

Dela data enkelt

Dela data i andra filformat – Shapefile, PDF eller XLSX – så att dina partners kan hjälpa dig med analysen.

 

Tappa aldrig bort data

Hitta filer på några sekunder med det lättanvända sökverktyget.

 

Analysera prestanda

Jämför maskinprestanda och analysera fältdata från olika säsonger för bättre långsiktigt agronomiskt beslutsfattande.

Hantera maskinparken

Kontrollera maskinparken och -status i realtid. Få reda på när ett jobb är slutfört, hur stor avkastning det rör sig om, med mera. Med. Operations Center ringer du färre telefonsamtal, samtidigt som du har full kontroll.

Manage Machines

 

Smartare beslut

Med Operations Center fattar du bättre, mer välgrundade beslut. Maskin- och redskapsdata samlas in i realtid så att du snabbt kan se vad som pågår och besluta om rätt åtgärder för din verksamhet.

Smarter Decisions

 

Dela information

Dela dokumentation och data med dina kunder så att de får en bättre förståelse för den egna verksamheten och vet vilka uppgifter du precis slutfört. Operations Center stärker kundrelationerna genom en ökad transparens, som i sin tur bidrar till att stärka kundens affärsresultat på lång sikt.

Share Intelligence

 

Läs mer

Visa alltDölj allt

ISOXML-import. Direktimport av dokumentation från maskiner av andra märken.

ISOXML-IMPORT: DATADELNING, ALLA MÄRKEN

Om maskiner av flera olika märken ingår i din maskinpark kan du ändå dra nytta av alla funktionerna i Operations Center, genom möjligheten att importera dokumentation och data i ISOXML-format. Du kan importera dokumentation och data direkt från bland andra Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI, Kverneland terminaler till Operations Center. Informationen lagras bekvämt på en enda plats, vilket gör det mycket enklare för dig att hantera hela verksamheten.

ISOXML-kompatibla monitorer
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Müller-Elektronik
Fendt
Kverneland

 

God service

Med ett FarmSightTM-servicepaket kan din återförsäljare hjälpa dig med inställning av Operations Center och ge långsiktig uppbackning. Varför inte diskutera dina affärsbehov med din återförsäljare om dina för att få reda på hur de kan hjälpa dig att förbättra effektiviteten och din affärsverksamhet.

Service Customers

 

John Deere Operations Center är…

öppet

Öppet

Vidarebefordra dokumentation och data till en annan Operations Center-användare, importera dokumentation och data från alla tillverkare som använder ISOXML-standarden eller dela data trådlöst med maskiner utrustade med Claas Telematics, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) och S-Fleet (Steyr). Operations Center är utformat som ett informationsnav som förenklar datahantering så mycket som möjligt. Fler än 80 programvaruutvecklare är anslutna. En enda plattform räcker för all din datahantering.

Lokal

Lokalt

Din lokala återförsäljare har specialister som är utbildade på Operations Center, och som kan hjälpa dig att utnyttja detta kraftfulla verktyg till max, genom att det då ställs in för att uppfylla dina specifika behov. Specialisten kan hjälpa dig med personalutbildning, jobbplanering, maskinprestandaövervakning och -optimering, dataanalys, med mera.

Säker

Säkert

Du har hela tiden full kontroll över dina data. Du bestämmer själv vilken information du vill dela och med vem, vilket är särskilt användbart när du samarbetar med partners eller rådgivare. Det är också betryggande att veta att dina data skyddas med samma höga krypteringsstandard som bankers nättjänster.

Utforska möjligheterna

Track Jobs & Send data wirelessly

Spåra jobb

Är sådden redan klar och är maskinen på väg till nästa fält? Med Opertaions Center-appen kan du hålla koll på dina maskiner i nära nog realtid utan att behöva ringa en massa telefonsamtal, och få tid över till viktigare uppgifter.

Skicka data trådlöst

Kan jag sluta använda ett USB-minne för att spara data från mina maskiner? Dokumentation och data skickas nu automatiskt till Operations Center trådlöst i nära nog realtid ‒ även från ISOBUS-redskap av andra märken. Det förenklar dokumentationen och undanröjer behovet av ett USB-minne!

Manage machines & Share field data

Hantera maskinparken

Var finns mina maskiner och är de startklara? Operations Center visar dig var varje maskin finns just nu, var den har varit, den aktuella bränslenivån, och aktiva felsökningskoder.

Dela fältdata

Behöver jag befinna mig på kontoret för att kunna se detaljerade dokumentationskartor? Inte nu längre. Du kan se dem i appen i nära nog realtid, till och med från ISOBUS-redskap av andra märken. Du kan även exportera informationen direkt från appen för att skriva ut eller vidarebefordra till en partner som du vill dela informationen med.

Analysera fält omedelbart

Analysera fält omedelbart

Gav den nya vetesorten bättre avkastning? Hur ser avkastningen ut på de olika fälten? Operations Center-appen sorterar och visar automatiskt all information om fält och grödor, vilket gör det enklare än någonsin tidigare att fatta faktabaserade beslut.

Fatta smartare beslut

Hur bra fungerade den senaste kvävebehandlingen? Fungerade de nya preparaten tillfredsställande? Fungerade det nya utsädet bättre än föregående år? Du kan använda en filterfunktion för att jämföra avkastningen från dina olika fält för att hjälpa dig att fatta mer välinormerade beslut inför nästa odlingssäsong.

Create your free account on MyJohnDeere.com

1. Lägg upp ett konto kostnadsfritt på MyJohnDeere.com

Det tar bara några sekunder att skapa ett konto och ange ett lösenord.

Ladda ner Operations Center-appen

2. Ladda ner Operations Center-appen

Gå till Apple App Store eller Google Play Store.

Kontakta din återförsäljare för information och råd om inställning

3. Kontakta din återförsäljare för hjälp med inställningarna

Hos din återförsäljare finns det utbildade specialister som kan hjälpa dig komma igång och erbjuda support på lång sikt.