Guidning

Guidningslösningar

System för många olika märken och alla tillämpningar

Har du en blandad maskinpark? Det är inga problem. Vårt breda sortiment av guidningssystem innehåller lösningar för många olika märken och tillämpningar. Det beror på att vi utvecklar och tillverkar våra egna guidningssystem. Vi kan skräddarsy de elektroniska systemen för enskilda maskiner. Din återförsäljare kan berätta mer om hur du kan utnyttja automatisk styrning.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara, och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av vår teknik för precisonslantbruk.

Enkelt att använda

Lättanvända

Alla komponenter och program skapas av oss. De är utvecklade med och för lantbrukare, vilket gör dem lättanvända och konstruerade för att hålla länge.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations Center™ för detaljerad analys av maskinens effektivitet med mera, t.ex. avkastning, så att du håller lönsamheten uppe.

Tjänster i John Deere Connected Support™

John Deere Connected Support™

Smart lantbruk handlar inte bara om precisionslantbruk. Det handlar också om att maximera maskinernas körtid. John Deere Connected Support™ (uppkopplad support) levereras av din återförsäljare och innehåller olika proaktiva tjänster, t.ex. maskinövervakning, som håller dig igång vad som än händer.

Automatik

Automatik

Gör repetitiva arbetsuppgifter mindre stressande med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.

Platsspecifikt jordbruk

Platsspecifikt jordbruk

Få reda på hur fältdata från flera olika källor används för att skapa kartor för variabel mängdreglering, som möjliggör platsspecifik behandling av olika områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.

Smart jordbruk: Grunderna

Smart lantbruk: Grunderna

För att komma igång med precisionslantbruk behöver du bara en mottagare, en monitor, JDLink™ uppkoppling och ett John Deere Operations Center™ konto. Kontot i John Deere Operations Center™ är dessutom kostnadsfritt!