AutoTracTeknik för precisionslantbruk

  • Stressfriare körning, färre mistor och överlappningar
  • En kostnadsbesparing på upp till 8 procent* för insatsmedel – beroende på tillämpning
  • Ökad produktivitet med upp till 14 procent**
  • Längre arbetsdagar även vid dålig sikt
  • Mindre jordpackning

Öka produktiviteten

AutoTrac ökar din produktivitet genom minskade kostnader för insatsmedel och effektivare styrning. Med AutoTrac kan du enkelt köra i raka linjer, kurvlinjer och cirkelspår, och arbeta bekvämt i mörker eller vid dålig sikt. När du en gång har upplevt fördelarna med AutoTrac kommer du aldrig att vilja ha något annat.

AutoTrac™-effektivitet

AutoTrac™-effektivitet

Säker förvaring, säkerhetskopiering och bevaring av AutoTrac™-konfigurationsdata som maskin- och redskapsförskjutningar, gränser och guidningsspår i John Deere Operations Center.

Viktiga fördelar och egenskaper hos AutoTrac™

AutoTrac™ hjälper till att guida maskinen och förbättrar effektiviteten året runt.

Högre vinst med mindre överlappning

Högre vinst med mindre överlappning

De flesta jordbruksprocesser kräver flera drag. AutoTrac ™ guidningssystem minimerar överlappningar tack vare konsekvent radavstånd och ger lägre kostnader för sådd och konstgödsel samtidigt som du använder utrustningen mindre. Guidning gör det också möjligt att använda samma körspår år efter år, vilket minimerar den yta på fältet som påverkas av tung utrustning och skapar en fast jordyta för effektiv traktoranvändning.

Många spårningsalternativ

Många spårningsalternativ

Alla fält har inte samma form, storlek eller skick. Därför låter AutoTrac™ föraren välja mellan ett brett utbud av guidningsmodeller, inklusive raka spår, AB-kurvor, adaptiva cirklar och cirkelspår. Föraren kan även byta spår.

Minskad förartrötthet

Minskad förartrötthet

Tid och energi är ovärderligt i jordbrukverksamheten. AutoTrac™ hjälper till med styrningen för att öka förarens produktivitet och minska trötthet, vilket håller förarna mer uppmärksamma så att de kan fokusera på viktiga redskapsinställningar och förändrade fältförhållanden.

Precisionsjordbruk

Teknik för precisionslantbruk

Upptäck hur John Deeres olika tekniska lösningar för precisionslantbruk kan hjälpa dig med de många uppgifterna på gården.

*Enligt ”Lohnunternehmen”, 1/2010

**Enligt ”Landtechnik”, 6/2006