Teknik för precisionslantbruk: Grunderna

Smart lantbruk: Grunderna
Intelligenta monitorer

Intelligenta monitorer

Våra intuitiva pekskärmsmonitorer är en central del av tekniken för precisionslantbruk. Monitorerna är ISOBUS-kompatibla med enkla menyer och anpassningsbara skärmar.

StarFire™ positionsmottagare

StarFire™ positionsmottagare

StarFire™ positionsmottagarna har utvecklats och tillverkats av oss, använder vårt eget världsomspännande nätverk av referensstationer, och erbjuder överlägsen signalnoggrannhet.

JDLink™ uppkoppling

JDLink™ uppkoppling

JDLink™ erbjuder tvåvägsuppkoppling för automatisk uppladdning av odlings- och maskindata till John Deere Operations Center™ och för fjärrövervakning i realtid.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

Alla dina maskin- och odlingsdata lagras säkert i John Deere Operations Center™. Datan är åtkomlig från vilken enhet som helst och kan delas med över 200 programvarupartners som utvecklar teknik för smart lantbruk, för att underlätta beslutsfattandet.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara, och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av vår teknik för precisonslantbruk.

Enkelt att använda

Lättanvända

Alla komponenter och program skapas av oss. De är utvecklade med och för lantbrukare, vilket gör dem lättanvända och konstruerade för att hålla länge.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations Center™ för detaljerad analys av maskinens effektivitet med mera, t.ex. avkastning, så att du håller lönsamheten uppe.