StarFire 7000 mottagare och signalerTeknik för precisionslantbruk

  • Avancerad terrängkompenseringsmodul (TCM)
  • Flersystemslösning (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: +/– 15 cm signalnoggrannhet:
  • SF-RTK: +/- 2,5 cm signalnoggrannhet och 5 års repeterbarhet
  • RTK: Basstation eller Mobilt RTK, inkl. RTK Extend – 14 dagar
PLATSHÅLLARE ALT TEXT

Ta din verksamhet till en ny nivå

John Deeres lösningar för precisionslantbruk börjar med den nya StarFire™ 7000 positionsmottagaren, som finns i integrerat eller universellt (flyttbart) utförande. StarFire™ 7000 mottagaren ger större noggrannhet, snabbare indragningstider och 5 års repeterbarhet från säsong till säsong. Det innebär mindre hårdvara, snabbare återhämtningstid efter arbete i skuggiga områden, och vetskapen om att dina referenslinjer och gränser inte kommer att förskjutas från år till år. Eftersom noggrannhet och repeterbarhet blir allt viktigare för att nå ännu större exakthet erbjuder StarFire™ 7000 en avancerad kalibreringsfunktion för terrängkompensering. Med ett ökat antal servicedelar är den nya StarFire™ mottagaren mer ekonomisk och hållbar.

/6r-tractor-img

Ytterligare förbättrad SF1-signal

Med StarFire™ 7000 har vi förbättrat vår fältbeprövade SF1-signal i basutförande. Eftersom StarFire™ 7000 positionsmottagaren är kompatibel med signaler från fyra satellitkonstellationer (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) ser den fler satelliter på himlen. Det gör den mindre känslig för skuggeffekter samtidigt som du drar nytta av vår erkända +/- 15 cm noggrannhet mellan fältkörningar.

starfire-7000

Ny SF-RTK-signal

Den nya SF-RTK-korrigeringen ger förbättrad +/- 2,5 cm noggrannhet mellan fältkörningar och 5 års repeterbarhet mellan säsonger. Med en indragningstid upp till tre gånger snabbare än SF6000-mottagaren som använder SF3. Tack vare SF-RTK kan du börja arbeta snabbare när du kommer ut på fältet och dra fördel av 100 % förbättrad täckning med betydligt mindre skuggningseffekter.

6r-tractor-view

iknande bilden från AFC PowerPoint underRadio RTK och mobilt RTK

Eftersom StarFire 7000™ är kompatibel med det beprövade John Deere Radio RTK- och 4G LTE Mobile RTK-modemet kan du välja det bästa lokala alternativet.

SF7000-monitor

Effektivt stöldskydd

Vi erbjuder två stöldskyddsfunktioner för StarFire™ 7000 positionsmottagare: Säkerhets-PIN-kod och låssats.

Med PIN-skydd kan du aktivera och låsa upp mottagaren med en unik fyrsiffrig PIN-kod. När det har aktiverats kan endast användare som känner till PIN-koden använda maskinen. För att förhindra obehörigt avlägsnande av mottagaren från en maskin kan du även skydda StarFire™ 7000 med en mekanisk låssats. Alternativt kan du också ta bort de universella komponenterna i en maskin efter arbetet och låsa in dem säkert till nästa användning.

Precisionsjordbruk

Teknik för precisionslantbruk

Upptäck hur John Deeres olika tekniska lösningar för precisionslantbruk kan hjälpa dig med de många uppgifterna på gården.