iGradeTeknik för precisionslantbruk

  • Tillförlitlighet i ogynnsamt väder och vid dålig sikt (damm, dimma)
  • Kompatibel med TerraCutta-program från Precision Terrain Solutions, med användarvänlig sluttningskalkylator
  • Bredare signalomfång än med laser
  • Tillåter flera maskiner att samtidigt arbeta på olika plan
  • +/ 4,2 cm vertikal drag-i-drag noggrannhet
PLATSHÅLLARE ALT TEXT

Smidig markplaning

John Deere iGrade* är den perfekta lösningen för markplaning eller -utjämning. I motsats till känsliga lasersystem är det RTK-baserade systemet tillförlitligt även i dålig sikt och dåligt väder – och på natten. StarFire 6000 positionsmottagaren är kompatibel med GPS- och GLONASS-satelliter, och säkerställer högsta vertikala precision. Oavsett om du arbetar med att skapa perfekta sluttningar för vattenavrinning eller markutjämning för odling av specialgrödor, ger iGrade dig alltid ett jämnt och exakt resultat.

Systemet har utvecklats för full automatisering av schaktblad och kalkylatorer för beräkning av sluttningar och riktningsjustering. I kombination med TerraCutta-programmet för exakt terrängbearbetning från Precision Terrain Solutions möjliggör iGrade professionell markplaning, och optimerat sträckningsarbete.

*Endast tillgängligt i vissa länder

Fullständig automatisering

Fullständig automatisering

Systemet har utvecklats för fullständig automatisering av schaktblad och kalkylatorer för beräkning av sluttningar och riktningsjustering. I kombination med T3RRA Cutta™-programvaran från vår partner T3RRA möjliggör iGrade™ professionell markplaning och optimerat sträckningsarbete.

*Endast tillgängligt i vissa länder

Precisionsjordbruk

Teknik för precisionslantbruk

Upptäck hur John Deeres olika tekniska lösningar för precisionslantbruk kan hjälpa dig med de många uppgifterna på gården.

* Endast tillgängligt i vissa länder