Platsspecifikt lantbruk

platsspecifikt-jordbruk

Tillämpa rätt mängd på rätt plats

Platsspecifikt lantbruk kan göra mycket för din verksamhets ekonomi, eftersom du endast tillämpar insatsmedel som utsäde, växtskyddsmedel och gödning exakt där de behövs. Tack vare en kombination av teknik för precisionslantbruk och olika analysfunktioner får du mer kunskap och större precision.

Sektionskontroll

Sektionskontroll

Med hjälp av data för fältkartering slås redskapssektioner till och från för exakt tillämpning av rätt mängd insatsmedel.

Variabel mängdreglering

Variabel mängdreglering

Exakt kontroll av mängden utsäde, gödning eller växtskyddsmedel för en optimerad avkastning.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Integrerat laboratorium för mätning av beståndsdelar i realtid i ensilage, gödsel och vete.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara, och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av vår teknik för precisonslantbruk.

Enkelt att använda

Lättanvända

Alla komponenter och program skapas av oss. De är utvecklade med och för lantbrukare, vilket gör dem lättanvända och konstruerade för att hålla länge.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations Center™ för detaljerad analys av maskinens effektivitet med mera, t.ex. avkastning, så att du håller lönsamheten uppe.

Tjänster i John Deere Connected Support™

John Deere Connected Support™

Smart lantbruk handlar inte bara om precisionslantbruk. Det handlar också om att maximera maskinernas körtid. John Deere Connected Support™ (uppkopplad support) levereras av din återförsäljare och innehåller olika proaktiva tjänster, t.ex. maskinövervakning, som håller dig igång vad som än händer.

Smart lantbruk: Grunderna

Smart lantbruk: Grunderna

För att komma igång med precisionslantbruk behöver du bara en mottagare, en monitor, JDLink™ uppkoppling och ett John Deere Operations Center™ konto. Kontot i John Deere Operations Center™ är dessutom kostnadsfritt!

Guidning

Guidning

Inga mistor, inga överlappningar, och du följer automatiskt i exakt samma spår varje gång. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla maskinmärken.

Automatik

Automatik

Gör repetitiva arbetsuppgifter mindre stressande med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.