Automatik

Automationssystem

Utför repetitiva arbetsuppgifter snabbare och med mindre stress

Verktygen för automatik ger dig mer tid över att fokusera på större uppgifter än på de tråkiga, repetitiva arbetsuppgifterna. De är också till stor nytta om du förlitar dig på säsongsanställda eller mindre erfarna förare. Automatiken säkrar ett fantastiskt resultat varje gång.

Världsledande innovationer

John Deere investerar i automatiska lösningar med artificiell intelligens för att framtidens lantbruk ska bli lönsammare och hållbarare.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara, och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av vår teknik för precisonslantbruk.

Enkelt att använda

Lättanvända

Alla komponenter och program skapas av oss. De är utvecklade med och för lantbrukare, vilket gör dem lättanvända och konstruerade för att hålla länge.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations Center™ för detaljerad analys av maskinens effektivitet med mera, t.ex. avkastning, så att du håller lönsamheten uppe.

Tjänster i John Deere Connected Support™

John Deere Connected Support™

Smart lantbruk handlar inte bara om precisionslantbruk. Det handlar också om att maximera maskinernas körtid. John Deere Connected Support™ (uppkopplad support) levereras av din återförsäljare och innehåller olika proaktiva tjänster, t.ex. maskinövervakning, som håller dig igång vad som än händer.

Platsspecifikt jordbruk

Platsspecifikt jordbruk

Få reda på hur fältdata från flera olika källor används för att skapa kartor för variabel mängdreglering, som möjliggör platsspecifik behandling av olika områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.

Smart lantbruk: Grunderna

Smart lantbruk: Grunderna

För att komma igång med precisionslantbruk behöver du bara en mottagare, en monitor, JDLink™ uppkoppling och ett John Deere Operations Center™ konto. Kontot i John Deere Operations Center™ är dessutom kostnadsfritt!

Guidningslösningar

Guidningslösningar

Inga mistor, inga överlappningar, och du följer automatiskt i exakt samma spår varje gång. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla maskinmärken.