9-serien traktorer

Förstklassig hytt

Ingen annan traktor i den här klassen ger dig en så skön känsla av lyx i ett så pass rymligt format. Vi har tänkt till kring varje liten detalj för att göra din dag i hytten angenämare och produktivare – från ett säte som är vridbart i 65 grader och 6.1 surroundljud till ett 11 liters kylskåp och reaktionssnabb luftkonditionering.

Effektiv kraft

Välkommen till en ny generation: den splitternya JD14-motorn (John Deere PowerTech™ 13,6 liter) med en max. motoreffekt på upp till 691 hk (ECE-R120). Du åtnjuter enorma kraftreserver, total tillförlitlighet och utmärkt bränsleekonomi, tillsammans med en effektivitetsökning på 3,4 %, halverat motorljud och 27 % bättre servicetillgänglighet.

Effektiv kraftöverföring

Effektiv kraftöverföring

e18™ växellådan har utformats exklusivt för 9-serien traktorer och den höga prestandan är sedan länge beprövad. Växellådan har nu uppgraderats för att kunna hantera de nya motorernas högre effekt och vridmoment.

Enorm verktygskapacitet

Enorm redskapskapacitet

Traktorerna i 9-serien hanterar de största, tyngsta tillgängliga redskapen och erbjuder en enorm dragkraft tack vare ett brett utbud av olika viktbelastningar. Siffrorna talar sitt tydliga språk: en max. lyftkapacitet på 9 ton, upp till 8 hydrauluttag och viktbelastning upp till som högst 30 390 kg.

Lyxig körkomfort

Lyxig körkomfort

Det otroligt bekväma sätet håller dig både avslappnad och uppmärksam hela dagen genom att du sitter i en ställning som minskar påfrestningar på ryggen och hjälper dig att andas lättare. Modellerna i 9R-serien finns tillgängliga med John Deere ActiveSeat™ II, som eliminerar upp till 90 % av de vertikala rörelser som är så påfrestande för ryggen.

Riktmärke för test

Normgivande sikt

Vi kompromissar heller inte med sikten. Det märks till en början på panoramautsikten, sedan på integrerade främre och bakre kameror (tillval), och utsträcker sig till 360 graders LED-belysning med 24 LED arbetslampor med ett 60 % större utgående ljusflöde i belysningspaketet Ultimate.

Intuitiv styrning

Intuitiv kontroll

9-serien handlar om smart kraft, där sofistikerad lantbruksteknik används för att göra driften både mer okomplicerad och produktivare än någonsin. Du har allt inom bekvämt räckhåll, och CommandCenter™ pekskärmsmonitorn med snabbval och sammanhangsbaserad hjälpfunktion gör att det knappast kan vara enklare att navigera bland funktionerna.

Automatisering på nästa nivå

Automatik på en högre nivå

Förutom aktivering av Premium-funktioner får du också fördel av den ökade produktiviteten som AutoTrac™-vändtegsautomatik, AutoTrac™ passiv redskapsstyrning, AutoPath™ och MachineSync erbjuder.

 • 9R

  Denna kraftfulla hjultraktor finns i ett antal olika modeller med effektnivåer upp till 691 hk. HydraCushion™-framaxelfjädringen (tillval) förhindrar studsning, så du behöver inte minska motorvarvtalet när du kör maskinen på max. Långa arbetsdagar blir också mindre ansträngande tack vare den rymliga och välutrustade hytten som också finns tillgänglig med det enormt bekväma förarsätet ActiveSeat™ II.

  9R-traktor
 • HydraCushion™ fjädringssystem

  HydraCushion™ fjädringssystemet använder elektronisk och datorstyrd övervakning av traktorfunktioner och axelläge. Baserat på denna information utlöser elsystemet automatiskt hydraulfunktioner för höjning, sänkning eller oförändrat statiskt läge.

  Hydrokudde
 • 9RT

  9RT-traktorn är perfekt för dragarbeten i raka spår på fält med lätta jordar, få sidolut och tillräckligt stora vändtegar för att möjliggöra mjuka vändningar med begränsad jordvallning. AirCushion™ fjädringen isolerar chassit från kraftiga slag och stötar på ojämn mark, vilket ger en oväntat hög nivå på körkomforten.

  9RT-traktor
 • AirCushion™ bandställsfjädring

  Två luftkuddar och en extra kraftig stötdämpare gör att stötar känns mindre. Ytterligare dämpning kommer av extra kraftiga bussningar som fungerar som ledpunkter för de två banden.

 • 9RX

  Vår mest produktiva 4-bandstraktor någonsin, som kan viktbelastas med upp till 30 390 kg. Det totala avtrycket är upp till 119 procent större än med hjul, och 42 procent större än med två band. Dragkraften bibehålls fullt ut, även vid vändning under belastning, och traktorn producerar mindre jordvallning på vändtegen. Den smala transportbredden, en max. hastighet på 40 km/h vid transport och fyrpunktsfjädring gör det lätt att köra mellan fält.

  9RX-traktor
 • Robust konstruktion

  För att hantera den enorma effekten har drivhjulet nu 20 bulthål med kraftigare bultar. Drivhjulets bussningar och rullar har också uppgraderats med tjockare material.

5G-serien

Få alla detaljerna

Ta en närmare titt på allt det som gör 9-serien så bra – bläddra i produktbroschyren för 9-serien.

Operations Center

Operations Center

I John Deere Operations Center registreras omedelbart viktiga data från driften för att öka transparensen och produktiviteten i din verksamhet.

Tjänster

Tjänster

Utforska det heltäckande utbudet av tjänster som John Deere erbjuder.

Precisionslantbruk

Precisionslantbruk

Lär mer om de många tillämpningarna och fördelarna med John Deeres teknik för precisionslantbruk.