• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / E-hytt

E-hytt

Roterande hytten

John Deeres roterande och nivellerande hytt är den mest innovativa, branschledande, arbetsmiljöriktiga och ergonomiska. Automatisk kranmedföljning och nivellering funkitoner absorberar terrängens lutnigar och låter dig fokusera på skördaraggregatet eller gripen. Stora, välvda rutor ger fantastisk sikt över arbetsytan.

Den roterande och nivellerande hytten har nu omarbetats och förbättrats på en rad punkter. Många av dem är ett resultat av feedback från våra kunder. Föraren har fått större benutrymme genom att fästet mellan hytten och maskinramen har omdesignats. Böjningen av innerpelarna är nu tvådimensionell i stället för tredimensionell, dvs. pelarna böjs i bara en riktning, vilket förbättrar ramens tillverkningskvalitet. Dessutom har framrutan breddats upptill för att ge föraren en ostörd sikt över trädtoppar.

De nya interiörmaterialen är noggrant utvalda för att underlätta renhållningen. Innerpelarnas beklädnad har nu en läderliknande, lättputsad yta i stället för den tidigare textilklädseln. Värmarens styrpanel har fått ny plats där den är lättare åtkomlig för föraren. Vindrutetorkarna i sin tur har fått nytt material: naturgummit har bytts ut mot det slitstarkare syntetiska neopren.

Ytterligare detaljer i den förnyade hytten är bland andra de robustare yttre handtagen, metallskydden över handtagen och vattenrännan över hyttdörren som hindrar regn och snö från att komma in när man öppnar dörren.

E-hytten har automatisk klimatkontroll, justerbart luftfjädrat säte med armstödskontroller, el-manövrerad stege, backkamera, kyl/värmeskåp för förfriskningar och gott om förvaringsutrymmen, bland andra förbättringar.

Tack vare den goda ergonomin håller du dig piggare och orkar lättare igenom hela dagen. Produktionen ökar samtidigt.
Med John Deeres E-serie hytt kan du ta arbetet till nästa nivå, tack vare den ökade komforten och kontrollen.