Roterande och nivellerande hytt

Roterande och nivellerande hytt

Hyttkomforten har stor inverkan på effektiviteten

Hytterna på John Deeres skogsmaskiner är obestridliga föregångare i skogsmaskinssektorn

Roterande och nivellerande hytter ökar effektiviteten i arbetet och förbättrar ergonomin. Föraren sitter upprätt även vid arbete i ojämn terräng. Den effektiva vibrationsdämpningen förbättrar dessutom ergonomin ytterligare.

Våra kunder har använt den roterande och nivellerande hytten i hundratals miljoner arbetstimmar. Du kan välja mellan en roterande och nivellerande hytt eller en fast hytt.

Arbetsområdet alltid i blickpunkten

Den roterande och nivellerande hytten följer kranens rörelser och ger föraren en fantastisk överblick över arbetsområdet, avverkningsobjektet samt hjulen. Arbetet går smidigt när hytten, i ett svep, kan vridas till bästa möjliga position och sikt utan att maskinen behöver stannas.

Hytten kan vridas 290 grader

Den nivellerande hytten ger föraren en utmärkt överblick över hela arbetsområdet, kranspetsen och avverkningsområdet. Maskinen kan också köras med hytten vänd i sidled.

Hyttkomforten påverkar effektiviteten

Den roterande och nivellerande hytten gör arbetet smidigare och förbättrar ergonomin. Tack vare den automatiska nivelleringsfunktionen sitter föraren upprätt även när marken lutar.

Nivellerande hytt för ökad komfort

Nivellerande hytt för ökad komfort

På skördarna är hytten placerad på en separat del av ramen, vilket effektivt minskar fortplantningen av kranrörelserna till hytten vid kapning och upparbetning.

 

Det finns ett stort antal individuella inställningsmöjligheter för hyttens rotation och nivellering, så att varje förare kan anpassa funktionerna efter sina personliga önskemål.

Passar för alla

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

Föraren sitter upprätt även i ojämn terräng. Hytten kan roteras i alla riktningar för att ge bästa möjliga sikt ut över arbetsområdet.

Upprätt även i ojämn terräng

HeadingIcon

John Deere kääntyvä ohjaamo

Den roterande och nivellerande hytten gör att föraren alltid har en skonsam arbetsställning som motverkar belastning på rygg och axlar. 

Bättre ergonomi

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

Titta på videon

Se videon

Videon visar hur den roterande och nivellerande hytten gör skogsmaskinförarens arbete bekvämare och hur den förbättrar ergonomin.