• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / / Vägskötsel/Snöröjning

Vägskötsel/Snöröjning

När du behöver det där lilla extra:

Vår mångåriga erfarenhet av att tillhandahålla maskiner till kommunerna har lärt oss en sak: Att vinterklimatet ställer krav, som kräver ändamålsenliga maskiner. Därför erbjuder vi ett brett utbud produkter och flera olika maskinserier – alla med olika tillval och funktioner som kan anpassas till dina unika behov.

Från den kompakta 55 hk 5E-traktorn till 8370R premiumtraktorn med en otrolig max. effekt på 420 hk, hittar du alldeles säkert just den traktor som uppfyller dina krav och önskemål. Intresserad?

Fortsätt läsa!

5-serien traktorer: Den lilla traktorn med stora möjligheter

Series 5 tractors: the small tractors among the large tractors 5-serien traktorer: Den lilla traktorn med stora möjligheter
En lösning för varje behov: 5-serien traktorer är mångsidiga och kostnadseffektiva maskiner, med ett stort urval tillvalsfunktioner, och kan användas året runt.

5E: Liten men effektiv
Den trecylindriga 5E-traktorn är en bra start. Det smala utförandet och den snäva vändradien gör den till förstavalet för arbete i trånga utrymmen. Bak- och mittmonterade styrenheter underlättar användning av hydrauldriven utrustning som borstar.
De nya, fyrcylindriga modellerna är lika smidiga och kompakta, men ger dig upp till 95 hästkrafter.

5E-serien traktorer

5G: Mångsidiga och lättmanövrerade
5G-traktorerna imponerar med sin lätthet och mångsidighet i trånga utrymmen. Det kompakta utförandet gör kommuntraktorer till effektiva “renhållningsspecialister” för trottoarer och cykelbanor, – vinter som sommar. Den imponerande lyftkapaciteten innebär att du kan använda förhållandevis tunga redskap för snöröjning och renhållning.

5G-serien traktorer

5-serien premiumtraktorer Styrka och komfort

Series 5 premium: super power, super comfort 5M-serien: Styrka och komfort
5M traktorns rymliga komforthytt erbjuder en trivsam arbetsmiljö, och runtomsikt gör att du hela tiden har uppsikt över bakmonterade redskap. Med en lyftkapacitet på 36 kN, hanterar 5M med lätthet tyngre redskap som en rotorsnöplog.

5M-serien traktorer

6MC/RC-serien: Effektivitet och produktivitet i ett kompakt utförande

6030 Series: the formula for fun and productivity 6MC/RC-serien: Effektivitet och produktivitet i ett kompakt utförande
För enastående resultat behövs enastående traktorer. Med de nya 6MC/6RC traktorerna får du all den styrka du behöver av en kompakttraktor i ett tufft vinterklimat, tack vare den kraftiga fullramskonstruktionen. Dessa kompakta, högpresterande och bekväma traktorer är byggda för att uppfylla dina behov.
 
Exempelvis TLS framaxelfjädringen, som inte bara överför optimalt kraft – utan också bidrar till den höga förarkomforten. Det gör arbetet ännu roligare, och dig än mer produktiv.

6MC/6RC

6M, där M står för mervärde

The 6M, with an M as in more value 6M, där M står för mervärde
Kompakt och robust med kort hjulbas om manövreringsförmågan är det viktigaste, eller bättre stabilitet vid transport med en lång hjulbas.
 
6M innehåller erbjuder också egenskaper som krypväxellåda (tillval) för förstklassiga resultat med en rotorsnöplog. Det slutna hydraulsystemet har gjorts kraftfullare för att uppfylla de höga krav som dessa redskap kräver. Den integrerade frontlyften och frontkraftuttaget ger ännu större flexibilitet.

6M traktorer

6R: den perfekta åretrunt traktorn

6R: the perfect allrounder for the whole year 6R: 6R: Den perfekta åretrunt traktorn
Vill du ha en extremt mångsidig traktor som inte bara utför vinterarbete på ett imponerande sätt, utan som det också är ett nöje att arbeta med året om? Då behöver du inte leta längre än till 6R.
 
’I ComfortView-hytten på 6R är det ett nöje att sitta i förarsätet. Under kalla vintermånader åtnjuter man en fantastisk komfortnivå vad gäller bekvämlighet, ergonomi och användarvänlighet, och det i sin tur leder till ökad effektivitet och produktivitet.
 
6R-traktorer

7R: Ännu mer i en och samma maskin

7R : even more in one machine 7R: Ännu mer i en och samma maskin
En max. effekt på upp till 308 hk (227 kW) med IPM (Intelligent Power Management) talar för sig själv. 7R-serien traktorer levererar. Oavsett om det rör sig om effektkrävande kraftuttagsarbeten med en tung rotorsnöplog, eller snabba arbeten med en stor snöplog, – arbetar du flexibelt och bränsleeffektivt med den steglösa AutoPowr växellådan. Växla smidigt mellan 0 och 40 km/h utan att använda kopplingen en enda gång.

7R-traktorer

8R/8RT: Traktorer i en klass för sig

8R/8RT: Tractors of the highest class 8R/8RT: Traktorer i en klass för sig
8R/8RT-serien utgör de största av John Deeres högkvalitetstraktorer för vinterunderhåll. Med ännu mer kraft och ett än mer omfattande utbud av standardutrustning. IPM (Intelligent Power Management) förser 8R/8RT-traktorerna med ännu fler hästkrafter, upp till en max. effekt på 409 hk (301 kW).
 
Den prisbelönta ActiveCommand styrningen med dynamisk stabilitetskontroll gör körningen ännu säkrare. ActiveCommand-styrningens automatiska kompensering av sidorörelser förbättrar spårstabiliteten.
 
8R-serien traktorer

John Deere frontlastare för John Deere traktorer

John Deere front loaders for John Deere tractors John Deere frontlastare för John Deere traktorer
Grön-på-grön – ett uttryck som har kommit att känneteckna en för John Deere verklig formel för framgång.’
 
Men vi har inte bara har utvecklat våra frontlastare specifikt för våra traktorer, utan också försäkrat att de är perfekt anpassade till din traktor. Alla de viktigaste funktionerna, som joysticken, är fullt integrerade. Det garanterar en smidig och enkel användning. Våra frontlastare är också extremt robusta. Allt detta gör att du kan utnytta hydraulsystemets fulla kapacitet.
 
Frontlastare