S7. De nya digitala tröskorna. Skördar insikter för framtiden

Banbrytande, prediktiv skördeteknik med S7-tröskorna

Den nya S7-serien visar vägen och utgör en ny topp i utvecklingen av skördeteknik. Ta en titt på det nya, stilbildande utförandet, den effektiva JDX-motorn och spjutspetsteknik som ger dig en sensationell skördeupplevelse med enastående resultat.

Banbrytande automatik, effektivitet utan ansträngning

Upplev det mervärde som du får av de tekniska innovationer som är integrerade i S7-tröskorna. Med automatisk hastighetsanpassning och justeringsautomatik revolutioneras skördearbetet och resultatet. Du maximerar S7-tröskans fulla potential och skördar med full effektivitet och bästa kvalitet på grödan, med ett minimalt behov av manuella ingrepp.

Premiumhytt

Premiumteknik i hytten

I och med att mycket av tekniken och utformningen överförts från flaggskeppen bland våra tröskor, X9-serien, spelar hytten på S7-tröskorna en viktig roll när det gäller att effektivisera driften och ta komforten till en helt ny nivå. Den helt nya, supersnabba, digitala infrastrukturen underlättar smidig dataöverföring och omfattar den helt nya G5Plus CommandCenter-monitorn med full HD.

HarvestMotion

Nya motorer med HarvestMotion™ och Harvest IPM

De nya JD9X- (S7 700) och JD14X- (S7 800, S7 850, S7 900) motorerna är utvecklade och tillverkas av John Deere, har ojämförbar bränsleeffektivitet, uppfyller miljösteg V-bestämmelserna, och kan vid behov producera ännu fler hästkrafter med hjälp av Harvest IPM (Intelligent Power Management). Tack vare HarvestMotion™ tekniken kan de nya tröskorna leverera högsta produktivitet och effektivitet vid ett lägre motorvarvtal.

Modellerna i John Deere S7-serien


Dessa tröskor ger en helt ny användarupplevelse och tar kvaliteten på skördearbetet till en helt ny nivå.
  • Max. effekt (ECE R120): 467 hk (344 kW)
  • Spannmålstankens volym: 10 600 liter
  • Tömningshastighet: 150 liter/sekund
  • Max. effekt (ECE R120): 547 hk (402 kW)
  • Spannmålstankens volym: 14 100 liter (10 600 liter på HM-tröskor)
  • Tömningshastighet: 150 liter/sekund
  • Max. effekt (ECE R120): 579 hk (426 kW)
  • Spannmålstankens volym: 14 100 liter (10 600 liter på HM-tröskor)
  • Tömningshastighet: 150 liter/sekund
  • Max. effekt (ECE R120): 625 hk (460 kW)
  • Spannmålstankens volym: 14 100 liter (10 600 liter på HM-tröskor)
  • Tömningshastighet: 150 liter/sekund

Låt dig inspireras!

Alla tröskorna i S7-serien har samma avancerade utförande och hyttdesign som lanserades i och med X9-tröskorna. Titta på videon för att se X9:an i samma storlek som S-serien.

Utforska alla våra tröskor

Modeller

X9-tröskor

Uppnå dina högsta ambitioner för skörden med den banbrytande, prediktiva automatiken och de senaste tekniska uppdateringarna i våra flaggskepp, X9-tröskorna. Utforska de många funktioner som har utvecklats för en effektiv, förstklassig skörd.

Modell

S7-tröskor

Tack vare den avancerade tekniken i S7-tröskorna, inklusive justeringsautomatik och prediktiv, automatisk hastighetsanpassning, kan varje förare nu arbeta på expertnivå. Upptäck den revolutionerande skördetekniken i S7-tröskorna.

T-serien

T-serien (årsmodell 2024): 50 ton/timme*.

Ingen annan skakartröska på marknaden har en så stor aktiv separationsyta. Det unikt konfigurerade multicylindersystemet för urtröskning och separerings levererar ojämförbar halmkvalitet. En kompakt tröska med häpnadsväckande prestanda.

*Genomströmningstester: X-serien – Profi-fälttest, i okt. 2020 (www.profi.de)
                                S-serien – internt fälttest utfört av John Deere i La Rochelle, Frankrike, i juli 2021 och Aalborg, Danmark, i aug. 2021
                                T-serien – Profi-fälttest, i okt. 2020 (www.profi.de)