6R-serien traktorer

Kör smart, få mer gjort

Vi har byggt vidare på 6R-traktorernas renommerade dragkraft, tillförlitlighet och komfort, och lagt till två nya och ännu smartare modeller; 6R 150 med litet chassi och 6R 185 med mellanstort chassi, som båda är utrustade med otroligt intelligena automatiska funktioner och ger prov på enastående prestanda vid transport. Varje 6R-traktor har utvecklats och konstruerats för att vara din mångsidiga, lättaste och kraftfullaste arbetspartner.

      

Gör mer, gör det bättre och gör det mer effektivt. Vi bygger 6R-serien för att du ska kunna prestera

Precisionslantbruk

Precisionslantbruk

Med en 6R-serien traktor rustar du dig med tekniken som smidigt kopplar samman maskiner och människor, förser dig med precision och effektivitet som aldrig förr, och förser dig med insikter som ger dig stora fördelar.

Nr 1 på transport

Nr 1 på transport

Vår 6R 250 är obesegrad i DLG PowerMix Transporttest 2.0, och Jordbrukskammaren i Niedersachsen (Tyskland) bekräftade den exceptionella bränsleeffektiviteten hos 6R 215 i deras traktortest 2020*.

Smartare frontlastare

Smartare frontlastare

Lätta och snabba att montera är våra lastare packade med intelligenta funktioner – öka din produktivitet med återgångsläge, öka precisionen med dynamisk vägning och förhindra materialförluster med elektronisk hydraulisk parallellföring.

Hytt och reglage

Hytt och reglage

Du kommer att prestera bättre än någonsin i den extra rymliga, 3,33 m³ stora och mycket tysta hytten (71 dB(A)), med en ny hörnstolpsmonitor. Det är lätt att behärska kraften i 6R-serien med den nya CommandPRO™ joysticken med 11 programmerbara knappar.

Komfort

Komfort

Var ständigt uppmärksam och ändå avslappnad: TLS™ Plus framaxelfjädringen och den semi-aktiva hyttfjädringen (HCS Plus) samverkar för att ge den bästa körupplevelsen på både fältet och vägen.

ComfortSmarter-hydraulik

Smartare hydraulik

Höj ribban för produktiviteten: Smartare IPM (Intelligent Power Management) för en effektökning på upp till 40 hk vid arbeten med hydraulsystemet, och upp till sex bakre hydrauluttag med ett hydrauloljeflöde på upp till 160 liter/min för högsta produktivitet.

/assets/images/region-2/products/6r-phase-out-banner.gif

Gör allt

Ta en närmare titt på hur kraft, prestanda och digital intelligens kombineras i 6R-serien för att hjälpa dig att bemästra alla de utmaningar marken, vädret eller arbetsfönster kan ställa dig inför. Vilka dina målsättningar än är, så finns det en 6R som hjälper dig att nå dem.

AutoSetup för 6R-seriens traktorer

1-Click-Go-AutoSetup

Minska inställningstiden på fältet med upp till 50 procent: Arbeten som förberetts i Operations Center visas automatiskt på Gen 4-monitorn när man kör in på ett fält – och det krävs bara ett klick för att bekräfta uppgifterna och börja arbeta.

6R broschyr

Få fler detaljer

Ta en närmare titt på allt det som gör 6R-serien så bra – bläddra i produktbroschyren för 6R-serien.

Frontlastare

Frontlastare

Funderar du på att investera i en frontlastare? Utforska våra modeller och hitta den som är rätt för dig!

Precisionslantbruk

Precisionslantbruk

Få reda på mer om de många tillämpningarna och fördelarna med John Deere teknik för precisionslantbruk.

¹ Profi-testresultater, traktortest “John Deere 6250R: More Vario”, 06/2018; www.profi.de DLG-PowerMix-Transport Test 2.0
(transportanvendelse), side 10-16, https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/0618_John_Deere_6250R.pdf

² Jordbrukskammaren i Niedersachsen (Tyskland), traktortest 2020. ”Vid en jämförelse mellan standardtraktorer (utan Unimog) uppnådde John Deere den lägsta bränsleförbrukningen. [...]
Det ärsärskilt anmärkningsvärt att 6215R hade den snabbaste accelerationen vid bogsering av två vagnar, trots den låga bränsleförbrukningen”.
Baserat på traktortest 2020, Jordbrukskammaren i Niedersachsen (Tyskland), där John Deere 6215R med AutoPowr™ jämfördes med Claas Axion 830 CMATIC, Deutz-Fahr 7250TTV,
Fendt Vario 826, New Holland T7.270 AutoCommand och Unimog U427 (www.lwk-niedersachsen.de)