6R-serien traktorer

Kör smart, få mer gjort

Vi har byggt vidare på 6R-traktorernas renommerade dragkraft, tillförlitlighet och komfort, och lagt till två nya och ännu smartare modeller; 6R 150 med litet chassi och 6R 185 med mellanstort chassi, som båda är utrustade med otroligt intelligena automatiska funktioner och ger prov på enastående prestanda vid transport. Varje 6R-traktor har utvecklats och konstruerats för att vara din mångsidiga, lättaste och kraftfullaste arbetspartner.

 • Litet chassi

  Litet chassi

 • Mellanchassi

  Mellanchassi

 • Stort chassi

  Stort chassi

 • Xtra stort chassi:

  Xtra stort chassi:

Gör allt

Ta en närmare titt på hur kraft, prestanda och digital intelligens kombineras i 6R-serien för att hjälpa dig att bemästra alla de utmaningar marken, vädret eller arbetsfönster kan ställa dig inför. Vilka dina målsättningar än är, så finns det en 6R som hjälper dig att nå dem.

1-Click-Go-AutoSetup

Minska inställningstiden på fältet med upp till 50 procent: Arbeten som förberetts i Operations Center visas automatiskt på Gen 4-monitorn när man kör in på ett fält – och det krävs bara ett klick för att bekräfta uppgifterna och börja arbeta.

 • Kör smart, få mer gjort - 6R 150

  Upp till 177 hk (max) i en kompakt 4 cylindrars ram

  Upplev mångsidigheten hos dessa manövrerbara, 4-cylindriga traktorer med stor effekt, ett kraftfullt hydraulsystem, hög lyftkapacitet och stora däck.

  Lär mer

  Kör smart, få mer gjort - 6R 150
  • 4,5 liters, 4-cylindrig motor
  • 135 hk (99 kW)–177 hk (130 kW), max. effekt med IPM (ECE-R120)
  • Växellådor: 24F/24R AutoQuad™ Plus (ej 6R 150),
  • 24F/24R CommandQuad™ Plus (ej 6R 150), AutoPowr™
  • 6,8 liters, 6-cylindrig motor
  • 192 hk (141 kW) - 234 hk (172 kW), max. effekt med IPM (ECE-R120)
  • Växellådor: 20F/20R AutoQuad™ Plus (ej 6R 165, 6R 185),
  • 24F/24R DirectDrive (ej 6R 185), AutoPowr™
  • 6,8 liters, 6-cylindrig motor
  • 223 hk (164 kW) - 259 hk (190 kW), max. effekt med IPM (ECE-R120)
  • Växellådor: 20F/20R AutoQuad™ Plus,
  • 24F/24R DirectDrive, AutoPowr™
  • 6,8 liters, 6-cylindrig motor
  • 281 hk (206 kW) - 301 hk (222 kW), max. effekt med IPM (ECE-R120)
  • Växellåda AutoPowr™

      

Gör mer, gör det bättre och gör det mer effektivt. Vi bygger 6R-serien för att du ska kunna prestera

Precisionslantbruk

Precisionslantbruk

Med en 6R-serien traktor rustar du dig med tekniken som smidigt kopplar samman maskiner och människor, förser dig med precision och effektivitet som aldrig förr, och förser dig med insikter som ger dig stora fördelar.

Nr 1 på transport

Nr 1 på transport

Vår 6R 250 är obesegrad i DLG PowerMix Transporttest 2.0, och Jordbrukskammaren i Niedersachsen (Tyskland) bekräftade den exceptionella bränsleeffektiviteten hos 6R 215 i deras traktortest 2020*.

Smartare frontlastare

Smartare frontlastare

Lätta och snabba att montera är våra lastare packade med intelligenta funktioner – öka din produktivitet med återgångsläge, öka precisionen med dynamisk vägning och förhindra materialförluster med elektronisk hydraulisk parallellföring.

Hytt och reglage

Hytt och reglage

Du kommer att prestera bättre än någonsin i den extra rymliga, 3,33 m³ stora och mycket tysta hytten (71 dB(A)), med en ny hörnstolpsmonitor. Det är lätt att behärska kraften i 6R-serien med den nya CommandPRO™ joysticken med 11 programmerbara knappar.

Komfort

Komfort

Var ständigt uppmärksam och ändå avslappnad: TLS™ Plus framaxelfjädringen och den semi-aktiva hyttfjädringen (HCS Plus) samverkar för att ge den bästa körupplevelsen på både fältet och vägen.

ComfortSmarter-hydraulik

Smartare hydraulik

Höj ribban för produktiviteten: Smartare IPM (Intelligent Power Management) för en effektökning på upp till 40 hk vid arbeten med hydraulsystemet, och upp till sex bakre hydrauluttag med ett hydrauloljeflöde på upp till 160 liter/min för högsta produktivitet.

Luta dig tillbaka, slappna av och ta del av dessa intressanta videor för att få reda på allt du behöver veta om 6R-serien.

Under huven

Våra produktutvecklare presenterar några av finesserna med den nya John Deere 6R-serien

James Kirk

James Kirk

Manager Vehicle Engineering

“Vi vill alla ha det bästa av alla möjliga världar här i livet.  Det gäller även när vi konstruerar traktorer; största möjliga effekt och lägsta möjliga vikt. Välkommen till 6R 185.”

Joachim Bereth

Joachim Bereth

Drive Train & Hydraulics Engineering Manager

“Idag mer än någonsin behöver fyrcylindriga traktorer vara lantbrukets allt-i-allo maskiner. Det är därför som kunder verkligen uppskattar den nya 6R 150.  Den har mer kraft, större däck, en större nyttolast och högre lyftkapacitet – allt i en kompakt hjulbas och en lätt konstruktion.”

Stefan Stahlmecke

Stefan Stahlmecke

Regional Director Intelligent Solutions Group

“Är du trött på att göra anteckningar för hand eller att mata in uppgifter i monitorn för att ställa in maskinen på fältet? Jo, det var det vi tänkte. Det var därför som vi uppfann AutoSetup, som halverar inställningstiden på fältet.”

Christian Wetzel

Christian Wetzel

Engineering Supervisor Customer Validation

“Jag befinner mig i John Deeres testkammare för elektromagnetiska störningar. Du kanske blir överraskad av att få reda på att elektroniken i en traktor är mer komplicerad än den i en personbil. Testförfarandet här säkrar att kraftledningar eller vindkraftverk inte stör traktorns elektriska system.”

Birthe Pentz

Birthe Pentz

Engineer Features & Budget

“Gör traktorn lika intuitiv att använda som en av dagens smartmobiler. Det var den utmaningen vi gav oss själva när vi utvecklade de nya 6R-traktorerna. Vi menar att ingen annan modern traktor ger dig en bättre användarupplevelse.”

Maren Oberdorf

Maren Oberdorf

Aftermarket Product Manager Mid Tractors

“Data revolutionerar lantbruket. Därför finns JDLink uppkoppling som standard på alla nya 6R-serien traktorer. Datadrivna tjänster kommer att ta kundernas körtid och prestanda till nästa nivå.”

6R-serien

Få fler detaljer

Ta en närmare titt på allt det som gör 6R-serien så bra – bläddra i produktbroschyren för 6R-serien.

Frontlastare

Frontlastare

Funderar du på att investera i en frontlastare? Utforska våra modeller och hitta den som är rätt för dig!

Precisionslantbruk

Precisionslantbruk

Få reda på mer om de många tillämpningarna och fördelarna med John Deere teknik för precisionslantbruk.