6R 150Traktor

  • Max. effekt: 165 hk (121 kW) (ECE-R120) + 12 hk (9 kW) IPM
  • 4,5 liters, 4-cylindrig motor
  • Transportvikt: 6,5 ton. Hjulbas: 2,58 m.
  • XXL ComfortView™ hytt (3,33m³) med 2 panoramadörrar eller B-stolpe på vänster sida, Gen 4 CommandCenter™ monitor, och en ljudnivå på endast 71 d(B)A
  • Val av växellåda: AutoPowr™

6R-serien: Kör smart, få mer gjort

6R-traktorer med litet chassi: Kompakta, lätta och kraftfulla

Upplev mångsidigheten hos dessa effektstarka, manövervänliga, 4-cylindriga traktorer med ett kraftfullt hydraulsystem, hög lyftkapacitet och stora däck.

Maximera din dag med John Deere-frontlastare.

Gör mesta möjliga av din dag med John Deere frontlastare.

John Deere R-serien frontlastare är utrustade med automatiska låsningar som kopplar till frontlastare och redskap med ett klick. Vårt valfria teknikpaket (tillval) ökar din produktivitet.

Dynamiskt vägningssystem

Dynamiskt vägningssystem

Öka precisionen under gång: Med vårt dynamiska vägningssystem kan du fylla skopan med exakt den vikt som önskas och skapa steg-för-steg instruktioner för fyllning av vagnar.

Återgångsläge

Återgångsläge

Öka produktiviteten även vid repetitiva arbetsuppgifter. Med återgångsläget kan du spara upp till fyra förinställda returlägespunkter för redskap och återkalla dem snabbt och bekvämt med joysticken.

Hydraulisk parallellföring

Horisontell parallellföring

Denna exklusiva funktion håller redskapet parallellt med marken, inte bara traktorn. Du transporterar balar snabbare, behöver aldrig vara rädd för att spilla eller tappa något, och upplever en smidigare körning.

CommandARM: Intuitiv styrning

CommandARMTM: Intuitiv kontroll

På 6R-serien är sofistikerad lantbruksteknik lätt att använda. Allt är lättåtkomligt och man navigerar obesvärat bland funktionerna i CommandCenter™ pekskärmsmonitorn, som också har snabbval och sammanhangsbaserad hjälpfunktion.

Ny elektrisk joystick med reversering

Ny elektrisk joystick med fram/back

Lätt det mest ergonomiska och bekvämaste sättet att manövrera en frontlastare. Du skyttelväxlar med ett tryck på den nya fram/back-knappen på joysticken och ändrar riktning med en knapptryckning.

6R Traktor

DRA FÖR ATT ROTERA

Utsida hjul hyttvy

DRA TO ROTATE