6R 150Traktor

 • Max. effekt: 165 hk (121 kW) (ECE-R120) + 12 hk (9 kW) IPM
 • 4,5 liters, 4-cylindrig motor
 • Transportvikt: 6,5 ton. Hjulbas: 2,58 m.
 • XXL ComfortView™ hytt (3,33m³) med 2 panoramadörrar eller B-stolpe på vänster sida, G5/G5PLUS monitor, och en ljudnivå på endast 71 d(B)A
 • Växellåda: AutoPowr™

6R-serien: Kör smart, få mer gjort

6R-traktorer med litet chassi: Kompakta, lätta och kraftfulla

Upplev mångsidigheten hos dessa effektstarka, manövervänliga, 4-cylindriga traktorer med ett kraftfullt hydraulsystem, hög lyftkapacitet och stora däck.

6R 150-traktorns höjdpunkter

Upplev mångsidigheten hos denna unika och kraftfulla 4-cylindriga traktor. Bekanta dig med alla finesserna och de effektivitetshöjande funktionerna.

 • Bränsleeffektiv prestanda

  Den överlägsna användarvänligheten hos vår toppmoderna AutoPowr™ växellåda kompletterar 6R 150:s effekt och vridmoment för exceptionellt hög förarkomfort och bränsleeffektivitet, vilket bekräftats av nyligen utförda tester.

   

  Vill du veta mer? Kolla då på följande bilder! >

   

  Bränsleeffektiv prestanda
 • Låg dieselförbrukning och mycket bra prestanda¹

  DLG PowerMix-testet 2.0 (fälttillämpningar) bekräftade den låga bränsleförbrukningen hos 6R 150, med endast 274 g/kWh diesel och 8 g/kWh avgasvätska (DEF).¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Låg dieselförbrukning och mycket bra prestanda1
 • Bränsleeffektivaste¹ 4-cylinders vid transport

  DLG PowerMix-testet 2.0 (transporttillämpningar) bekräftade den låga bränsleförbrukningen hos 6R 150, med endast 375 g/kWh diesel och 12 g/kWh avgasvätska (DEF).¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: Bevisad bränsleeffektivitet5
 • Automatisering på nästa nivå

  Dra nytta av de ökade produktivitetsfördelarna med vår avancerade licens som AutoTracTM Turn Automation, AutoTracTM passiv redskapsstyrning, AutoPathTM, MachineSync och delning av data i fält.

   

  Läs mer om de enskilda funktionerna på följande bilder >

  Automatisering på nästa nivå
 • AutoPath™

  AutoPath™ skapar automatiskt guidningsspår utifrån data som samlas in under en första körning av ett strip till-redskap eller planteringsmaskin. Funktionen sköter sedan hanteringen av dina guidningsspår, skyddar investeringen i näringsmedel och hjälper dig att i varje drag köra med självsäkerhet och precision. Oavsett vilken bredd det är på redskapet du använder för sådd, sprutning eller skörd, säkrar AutoPath™ att däcken alltid följer rätt i raderna så att de lämnar grödan ostörd.

  AutoPath™
 • Bästa allt-i-allo traktorn och nr. 1 på vägning¹

  I tidskriften Trekkers senaste traktortest i februari 2023, levererade 6R 150-traktorn med 643R-frontlastaren de bästa resultaten. Uppnå nya produktivitetsnivåer med den vinnande kombinationen av 6R- traktorn och 643R-lastaren med
  vårt dynamiska vägningssystem, återgångsläge och hydraulisk parallellföring.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Läs mer om funktionen på nästa bild >

  Bästa allt-i-allo traktorn och nr. 1 på vägning¹
 • Effektiv nogggrannhet

  Öka precisionen på språng1: Med vårt dynamiska vägningsystem kan du fylla lastskopan med exakt den vikt som önskas och skapa steg-för-steg instruktioner för fyllning av vagnar.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Effektiv nogggrannhet
 • Gör ditt bästa arbete någonsin

  Du sätter dig ner i ditt premium-fjädrande dubbelverkande säte, tar dig en titt runtomkring och känner det: Jag kommer att få saker gjorda här. Bättre, snabbare, effektivare. Och vid en tyst 71 dB(A) njuter du av fridfulla, fokuserade timmar i den rymlig 3,33 m³
  hytten.

   

  Gå djupare in på kommande bilder >

  Gör ditt bästa arbete någonsin
 • Dubbelverkande säte

  Detta extra bekväma säte, nu med förbättrad fjädring, finns som tillval. Det övre ryggstödet roterar i samklang med föraren när denne vänder sig om, vilket inte bara ger bättre sikt bak utan även fungerar som ett stöd för ryggen.

   

  Dubbelverkande säte
 • Dörrar som du inte ser

  Våra panoramadörrar ser inte ut som mycket. Det är en bra sak. Du kommer att njuta av den obegränsade sikten genom dem. Utförande med B-stolpe på höger sida finns också tillgänglig.

  Dörrar som du inte ser

Gör mer, gör det bättre och gör det mer effektivt. Vi bygger 6R-serien för att du ska kunna prestera

Maximera din dag med John Deere-frontlastare.

Gör mesta möjliga av din dag med John Deere frontlastare.

John Deere R-serien frontlastare är utrustade med automatiska låsningar som kopplar till frontlastare och redskap med ett klick. Vårt valfria teknikpaket (tillval) ökar din produktivitet.

Dynamiskt vägningssystem

Dynamiskt vägningssystem

Öka precisionen under gång: Med vårt dynamiska vägningssystem kan du fylla skopan med exakt den vikt som önskas och skapa steg-för-steg instruktioner för fyllning av vagnar.

Återgångsläge

Återgångsläge

Öka produktiviteten även vid repetitiva arbetsuppgifter. Med återgångsläget kan du spara upp till fyra förinställda returlägespunkter för redskap och återkalla dem snabbt och bekvämt med joysticken.

Hydraulisk parallellföring

Horisontell parallellföring

Denna exklusiva funktion håller redskapet parallellt med marken, inte bara traktorn. Du transporterar balar snabbare, behöver aldrig vara rädd för att spilla eller tappa något, och upplever en smidigare körning.

CommandARM: Intuitiv styrning

CommandARMTM: Intuitiv kontroll

På 6R-serien är sofistikerad lantbruksteknik lätt att använda. Allt är lättåtkomligt och man navigerar obesvärat bland funktionerna i CommandCenter™ pekskärmsmonitorn, som också har snabbval och sammanhangsbaserad hjälpfunktion.

Ny elektrisk joystick med reversering

Ny elektrisk joystick med fram/back

Lätt det mest ergonomiska och bekvämaste sättet att manövrera en frontlastare. Du skyttelväxlar med ett tryck på den nya fram/back-knappen på joysticken och ändrar riktning med en knapptryckning.

Hyttvy

DRA FÖR ATT ROTERA

Yttre vy

DRA FÖR ATT ROTERA