Smarta jordbrukslösningar

Smarta jordbrukslösningar

Din resa med smart jordbruk börjar här


Om du vill komma igång med precisionsjordbruk har du kommit till rätt ställe!

Tekniken för precisionsjordbruk är enkel att använda och hjälper dig att planera, övervaka, utföra och analysera din jordbruksverksamhet under året. Du kommer också att vara bättre rustade för att förstå och ta dig an utmaningarna för framtidens jordbruk som beror på klimatförändringarna.

Högra avkastning

Högra avkastning

Precisionslantbruk gör att du kan optimera dina insatsmedel för fröer, gödningsmedel, kemikalier och mycket mer, för att uppfylla de individuella behoven för dina fält och maximera avkastningen.

Bättre ekonomistyrning

Bättre ekonomistyrning

Smarta jordbrukstekniker ger värdefull hanteringsinformation om maskinanvändningen och insatsmedlen för större insyn i kostnaderna och ett bättre beslutsfattande.

Förbättrad hållbarhet

Förbättrad hållbarhet

Precisionsjordbruk kan avsevärt minska bränsleförbrukningen och överdriven användning av insatsmedel, såsom gödningsmedel och kemikalier, för ett mer hållbart jordbruk.

Guidningslösningar

Guidningslösningar

Inga hopp, inga överlappningar och följ samma guidningsspår varje gång helt handsfree. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla märken av utrustning.

Guidningslösningar

Automationssystem

Ta bort stressen från repetivitiva arbetsuppgifter med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.

Platsspecifikt jordbruk

Platsspecifikt jordbruk

Ta reda på hur fältdata från flera källor används för att skapa kartor med variabla mängder, som möjliggör hanteringen av enskilda områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.