Smarta lösningar för lantbruk

Smarta jordbrukslösningar

Din resa med precisionslantbruk börjar här


Om du vill komma igång med precisionslantbruk har du hittat helt rätt!

John Deeres teknik för precisionslantbruk är lättanvänd och hjälper dig att planera, övervaka, genomföra och analysera arbetet på ditt lantbruk under hela året. Den hjälper dig också att bli bättre rustad för att förstå och anpassa verksamheten till de utmaningar som klimatförändringarna ställer framtidens lantbruk inför.

Högre avkastning

Högra avkastning

Med precisionslantbruk kan du optimera användningen av insatsmedel – utsäde, gödning, växtskyddsmedel och mycket mer – för att passa dina fälts unika förutsättningar och maximera avkastningen.

Bättre ekonomisk överblick

Bättre ekonomisk överblick

Smart lantbruksteknik ger värdefull information om drift, om maskinanvändning och insatsmedel för större insyn i kostnaderna och ett bättre beslutsfattande.

Förbättrad hållbarhet

Förbättrad hållbarhet

Med precisionslantbruk kan man avsevärt minska bränsleförbrukningen, och få bukt med överflödig användning av insatsmedel, såsom gödning och växtskyddsmedel, för ett mer hållbart lantbruk.

Guidningslösningar

Guidning

Inga mistor, inga överlappningar, och du följer automatiskt i exakt samma spår varje gång. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla maskinmärken.

Guidningslösningar

Automatik

Ta bort stressen från repetitiva arbetsuppgifter WITH: Gör repetitiva arbetsuppgifter mindre stressande med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.

Platsspecifikt lantbruk

Platsspecifikt lantbruk

Få reda på hur fältdata från flera olika källor används för att skapa kartor för variabel mängdreglering, som möjliggör platsspecifik behandling av olika områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.