Din väg in i framtidens lantbruk

 

Hörnpelarna som hjälper dig att uppnå full precision

John Deeres teknik för precisionslantbruk hjälper dig med alla de dagliga uppgifterna genom att ge dig datadrivna insikter för bättre lantbruksskötsel. Viktiga verktyg som G5Plus CommandCenter™ monitorn, StarFire™ positionsmottagaren och JDLink™ uppkoppling gör att du med våra stortraktorer är beredd att påbörja din resa inom precisionslantbruket. För att hjälpa dig på traven har vi skapat fyra korta videor som förklarar några av precisionslantbrukets viktigaste funktioner.

Färre överlappningar med SF-RTK

Spara 5 % av bränslet genom att minska överlappningarna med StarFire™ -RTK guidning. 1Dra fördel av 2,5 cm drag-i-drag noggrannhet med fem års exakt repeterbarhet.

Sektionskontroll: 50 % mindre felsprutning2

Använd sektionskontroll med upp till 255 sektioner för att minimera överlappningar, avsevärt minska felsprutning, och tillämpa växtskydds- och gödningsmedel med exakthet.

Större avkastning, lägre kostnader: Variabel mängdreglering

Optimera lönsamheten med variabel mängdreglering. Upplev effektivare användning av gödningsmedel, utsäde och växtskyddsmedel, medan du samtidigt ökar avkastningen och minskar kostnaderna. Dra nytta av potentiella besparingar på upp till 12–44 kg N/ha.3

Klara, färdiga, kör! 1-Click-Go-AutoSetup

Du förbereder bekvämt jobben i John Deere Operations Center™ och skickar dem trådlöst till G5-/G5 Plus CommandCenter™ monitorn i traktorn. Föraren bekräftar uppgifterna med ett klick, och arbetet utförs precis som du vill ha det.

Mäktiga möjligheter

Utforska vårt utbud av traktorer som är utrustade för att du snabbare ska kunna påbörja din resa med framtidens lantbruk.

Något utöver det vanliga: nydanande lösningar och produkter

Alltid under utveckling och uppdaterad

Alltid under utveckling och uppdaterad

I våra lösningar för precisionslantbruk ingår fjärrstyrda programuppgraderingar och ovärderliga funktioner, såsom fjärrstyrd monitoråtkomst och Expert Alerts varningsmeddelanden, för att öka din produktivitet och körtid.

Gör den till din!

Gör den till din!

Du kan utan ansträngning skräddarsy din John Deere-maskin utifrån dina egna behov. Våra tillbehör håller hög kvalitet och passar din maskin och verksamhet som inga andra.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
2Enligt en studie genomförd i USA och Brasilien
3Jämförande test; VISTA iDünger