8-serien traktorer

Framtidens lantbruk: Den renommerade 8-serien bygger vidare på sitt respektingivande arv för att hjälpa framsynta lantbrukare som du att forma det moderna jordbrukets hållbara framtid. I 8-serien hittar du bland annat den markskyddande John Deere 8RX-bandtraktorn, som är utrustad med högteknologiska finesser som vår prisbelönta eAutoPowr™ växellåda.

8R-traktorer

Det perfekta valet om du behöver en mångsidig maskin som ger allt på fältet och är ett nöje att ratta på vägar. 8R är den bästa kombinationen av dragkraft, låg ägandekostnad och övergripande prestanda.

 

8RT-traktorer

8RT-traktorer

2-bandstraktorer som levererar den kraftfullaste dragförmågan i raka spår, en mycket effektiv kraftöverföring, och stort avtryck. Deras styrka är plan mark och torra, lösa jordar.

8RX-traktorer

8RX-traktorer

Om en viktig prioritet för dig är minsta möjliga markstörning, är 8RX-traktorn svår att ignorera. Kontaktytan på 4,57 m2 är branschledande, och jordvallning förekommer knappt alls. 8RX är idealisk för besvärliga sidolut och för alla jordtyper, samtidigt som du har fördel av maximala arbetsfönster.

      

Här är några av de olika funktioner som ger dig den helt fantastiska upplevelse du kan förvänta dig av en 8-serien traktor.

Terapi i hytten

En hytt som känns bra

Vill du ha en hytt där du känner dig lika avslappnad när du kliver ur den som när du klev upp i den? Hur är det ens möjligt? Jo, så här: med ActiveSeat II™ aktivt förarsäte med proaktiv vibrationsdämpning, massagefunktion, elektriska reglage och 65° sätesvridning. Hytten har också tre fotstöd, ett 6.1-ljudsystem, ett integrerat kylskåp, och mycket mer.

Enastående körkomfort

Enastående körkomfort

Minska tröttheten så att du blir mer uppmärksam och produktiv med en mycket effektiv hyttfjädring som isolerar dig från ojämnheter på vägen och på fältet. Kompletterar du det med vårt aktiva förarsäte ActiveSeat II™ med en reaktionssnabb, elektrisk fjädringsteknik, så sitter du bekvämare än någonsin.

Verklig kraft

Verklig kraft

Dekalen på huven visar endast den nominella motoreffekten. Men våra motorer levererar en vridmomentsökning på upp till 40 % och en imponerande effektökning på omkring 10 % –Denna "max. effekt" finns alltid tillgänglig under alla förhållanden.

Smarta växellådsalternativ

Smarta växellådor

Välj mellan vår 16-växlade PowerShift™ växellåda för hjultraktorer, vår robusta helt mekaniska e23™ växellåda, vår AutoPowr™ växellåda med mjuk acceleration utan koppling och vår prisbelönta, steglösa elektriska eAutoPowr™ växellåda.

1-Click-Go-AutoSetup: Minska inställningstiden med upp till 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: Minska inställningstiden med upp till 50 %

Är du trött på att skriva lappar och att det upptar så mycket av din tid att klicka på monitorer? Med 1-Click-Go-AutoSetup kan du minska inställningstiden på fältet med upp till 50 %. Du förbereder arbetet i Operations Center och inställningarna laddas automatiskt i Gen4-monitorn när maskinen kör in på fältet. Det enda föraren behöver göra är att bekräfta uppgifterna med ett klick, sedan är de helt startklara*.

Precisionslantbruk: Bättre lantbruk

Precisionslantbruk: Bättre lantbruk

Du kan uppnå effektivitets- och produktivitetsvinster, som resulterar i förbättrad lönsamhet och hållbarhet, med funktioner som AutoTrac™ vändtegsautomatik, AutoTrac™ passiv redskapsstyrning, John Deere maskinsynkronisering och datadelning på fältet. Dessa får du med CommandCenter™ premiumaktivering. De går inte att få på något annat sätt.

Kraftfulla maskiner

Tre koncept för att matcha dina lokala förhållanden och individuella jordbruksmetoder, från mångsidiga 8R till kraftpaketet 8RT för raka drag och 8RX som bevarar jorden, se hur framtidens jordbruk ser ut.

eAutoPowr™ växellåda

Steglöst blir elektriskt: Vår prisbelönta eAutoPowr™ är den första elektromekaniskt, effektdelade ("splitpath") IVT™ växellådan, som ger effektivitet, komfort och hållbarhet som aldrig förr.

Broschyr för 8-serien

Få alla detaljerna

Läs mer om vad som gör 8-serien så fantastisk i produktbroschyren.

PowerGard™

PowerGard™

Ett PowerGard™-efterbehandlingspaket minskar underhållskostnaderna.

Finansieringslösningar

Finansiering

John Deere erbjuder finansieringslösningar som kombinerar vårt kundfokus med vår gedigna kunskap om vilken utrustning som behovs. Vi har en bättre förståelse för vad du behöver än någon annan.

Precisionslantbruk

Precisionslantbruk

Våra lösningar för precisionslantbruk inkluderar trådlösa programuppgraderingar och ovärderliga funktioner som fjärrstyrd monitoråtkomst (RDA), för att öka din produktivitet och körtid med Expert Alerts.

*Maskinen måste vara utrustad med en Gen4 CommandCenter™ monitor eller en universalmonitor (programversion SU20-3 eller senare), en StarFire™ 3000-, 6000- eller 7000-positionsmottagare och ett aktivt abonnemang på JDLink™ Connect. Man behöver även ett konto i John Deere Operations Center™. Om maskinen inte redan är utrustad med en John Deere Modular Telematics Gateway (MTG nätsluss) 4G krävs en eftermonteringssats.