8RT 410Traktor

  • Max. effekt (ECE-R120): 443 hk (326 kW) + 15 hk (11 kW) IPM
  • 6-cylindrig, 9,0 liters motor
  • 16,2 ton. Hjulbas: 2 477 mm
  • Större och bekvämare CommandView-hytt med bättre sikt
First in Reliability

MER MED MINDRE

eAutoPowr™ växellådan, som finns tillgänglig för 370- och 410-modellerna av 8R-, 8RT- och 8RX-serien traktorer, har ett okomplicerat utförande med färre komplexa delar. Hydrostatmodulerna har ersatts med elkomponenter för att ge maximal prestanda, tillförlitlighet och komfort.

Den har underhållsfria, vätskekylda, borstlösa elektriska motorgeneratorer. Att hydrostatmodulerna ersatts med elektriska komponenter bidrar till att minska antalet förbrukningsdelar, förenkla utförandet, öka effektiviteten, och förlänga växellådans livslängd.

MAXIMAL PRESTANDA

MAXIMAL PRESTANDA

eAutoPowr™ är det mångsidigaste och kraftfullaste alternativet bland växellådorna för 8-serien, som kombinerar effektiviteten hos AutoPowr™ med styrkan hos e23™ växellådan. Smidig växling med fasta tillståndets kraftelektronik levererar ett omedelbart vridmoment för en mjuk körupplevelse, även vid riktigt tuffa tillämpningar.

Den eldrivna starten levererar omedelbart kraft och vridmoment, vilket möjliggör snabbare, smidigare skyttelväxling och exaktare kryphastigheter, tack vare användningen av elmotorer istället för hydrostatmoduler.

MAXIMAL KOMFORT

MAXIMAL KOMFORT

CommandPRO™ gränssnittet är identiskt med det för AutoPowr™. eAutoPowr™ erbjuder alla sedvanliga CommandPRO-komfortfunktioner och ställs lätt in via G5Plus CommandCenter™ monitorn. De elektriska motorerna ger en 23-procentig sänkning av ljudnivån i hytten jämfört med hydrostatmoduler.

ELEKTRISK ELPRODUKTION

ELEKTRISK ELPRODUKTION

Med eAutoPowr™ har man tillgång till upp till 100 kW från traktorn med en spänning på 480 VAC för extern användning via ett AEF-certifierat uttag (tillval). Denna ström kan användas för t.ex. redskapens drivaxlar. Eldrivna drivaxlar ökar dragkraften markant, minskar hjulslirning och ger ett minskat behov av viktbelastning. Detta möjliggör högre kapacitet genom att man kan använda mycket bredare redskap som ger lägre kostnader per hektar, dessutom med mindre jordpackning.

Röster från fältet

”Det är tystare i hytten än vi är vana vid från vår nuvarande 8R-traktor.”
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

De proffs som redan har upplevt eAutoPowr™ snålar inte med berömmet. Det säger en hel del.

8r traktor

KÖRKOMFORT

Så mycket utrymme, så tyst, sådan lyx. Man känner glöden i varje detalj. Välkommen till den nya 8R-hytten – större och bekvämare än någonsin.

8RT-serien. Ohejdbara

OHEJDBAR KRAFT

2-bandstraktorer levererar den kraftfullaste dragförmågan i raka spår, en mycket effektiv kraftöverföring, och stort avtryck. Deras styrka är planmark och torra, lösa jordar.

8R/RT/RX-seriens djärva design utstrålar det centrala med traktorerna: dragkraft som inte kan hejdas, och teknik som för det moderna lantbruket framåt.

Hyttvy

DRA FÖR ATT ROTERA