7-serien traktorer

Vid 2022 års International Tractor of the Year Awards imponerades domarna av de många kvaliteter som 7R 350 med AutoPowr™ växellåda kunde erbjuda jämfört med konkurrenterna i segmentet ”stora traktorer”. Därmed kunde 7R 350 också ta hem priset för årets traktor. Juryn betonade särskilt den bekväma lyx som präglar 7R-traktorernas särdeles rymliga hytt och den överlägsna prestandan på fältet.

      

Reaktiv styrning

Reaktiv styrning, ett nöje att köra.

Gläds åt ett nytt, billiknande, premium styrsystem, nu tillgängligt som tillval för alla traktorer i 7-serien: reaktiv styrning. När du svänger dras ratten automatiskt tillbaka till normalläget, så att du alltid håller dig på rätt spår på vägen. Njut av exceptionellt bekväm och exakt spårhållning på vägar, och ansträngningsfri styrning på väg in i och ut ur kurvor, när du lämnar rondeller eller ska svänga i en korsning.

Här redogör vi för några av de funktioner som ger dig en enastående användarupplevelse med en traktor ur 7R-serien.

Verklig kraft

Verklig kraft

Känn den verkliga kraften!! Dekalen på traktorhuven visar endast den nominella motoreffekten. Men våra motorer levererar en vridmomentsökning på upp till 40 % och en imponerande effektökning på omkring 10 %. Denna – “max. effekt” finns alltid tillgänglig under alla förhållanden.

Lätt montering av tung viktbelastning

Tung vikt, lätt montering

John Deere EZ-vikten möjliggör optimal viktbelastning av 7R-serien, vilket är särskilt fördelaktigt för lantbrukare och maskinstationer som ofta växlar mellan fältarbete och transportkörning. Den 1,7 ton tunga vikten kan på- eller avmonteras på bara några sekunder, med en enkel knapptryckning. Du behöver inte ens lämna hytten.

Fulländad hyttkomfort

Fulländad hyttkomfort

Njut av hyttkomfort som aldrig förr med den mycket effektiva hyttfjädringen och vårt aktiva förarsäte ActiveSeat™ II – med proaktiv vibrationsdämpning, massagefunktion, elektriska reglage och 65° sätesvridning. Hytten har också tre fotstöd, ett 6.1 ljudsystem, ett integrerat kylskåp… och mycket mer.

Ett optimalt förargränssnitt

Ett optimalt förargränssnitt

Att hantera kraften i 7R-serien är både enkelt och effektivt med den nya CommandPRO™-joysticken med 11 programmerbara knappar. Det strömlinjeformade ergonomiska förargränssnittet ger smidig och fokuserad kontroll av traktorfunktionerna och gör varje arbetspass både bekvämare och produktivare.

1-Click-Go-AutoSetup: Halvera inställningstiden med upp till 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: Halvera inställningstiden.

Är du trött på att skriva lappar och att det upptar så mycket av din tid att klicka på monitorer? Med 1-Click-Go-AutoSetup kan du minska inställningstiden på fältet med upp till 50 %: Du förbereder arbetet i Operations Center och inställningarna laddas automatiskt i G5Plus-monitorn när maskinen kör in på fältet. Det enda föraren behöver göra är att bekräfta uppgifterna med ett klick, därefter kan de köra igång*.

Precisionslantbruk: Effektivare drift

Precisionslantbruk: effektivare drift

Du kan uppnå effektivitets- och produktivitetsvinster, som resulterar i förbättrad lönsamhet och hållbarhet, med funktioner som AutoTrac™ vändtegsautomatik, AutoTrac™ passiv redskapsstyrning och John Deere maskinsynkronisering. Dessa får du med CommandCenter™ premiumaktivering. De går inte att få på något annat sätt.

Produktbroschyr för 7R

Få alla detaljerna

Fördjupa dig i allt det som gör 7R-serien så bra – ta en titt i produktbroschyren för 7R-serien traktorer.

Finansieringslösningar

Finansiering

John Deere erbjuder finansieringslösningar som kombinerar vårt kundfokus med vår gedigna kunskap om vilken utrustning som behövs. Vi har en bättre förståelse för vad du behöver än någon annan.

Precisionslantbruk

Precisionslantbruk

Våra lösningar för precisionslantbruk inkluderar trådlösa programuppgraderingar och ovärderliga funktioner såsom fjärrstyrd monitoråtkomst (RDA) och Expert Alerts, för att öka din produktivitet och körtid.

*Maskinen måste vara utrustad med en Gen5 CommandCenter™ monitor eller en universalmonitor (programversion SU20-3 eller senare), en StarFire™ 3000-, 6000- eller 7000-positionsmottagare och ett aktivt abonnemang på JDLink™ Connect. Man behöver även ett konto i John Deere Operations Center™. Om maskinen inte redan är utrustad med en John Deere Modular Telematics Gateway (MTG nätsluss) 5 krävs en eftermonteringssats.