7-seriens traktorer

Vid 2022 års International Tractor of the Year Awards imponerades domarna av den mängd egenskaper som 7R 350 AutoPowr™ visade upp i jämförelse med konkurrenterna i segmentet "Stora traktorer". Därav kunde 7R 350 kamma hem topplaceringen. De betonade särskilt den lyxiga komforten som erbjuds av 7R:s extra rymliga hytt och traktorns överlägsna prestanda på fältet.

      

      

Låt oss titta på några av de enskilda funktionerna som utgör den överlägsna upplevelse som väntar dig med en traktor i 7R-serien.

Lätt montering av tung viktbelastning

Lätt montering av tung viktbelastning

Den John Deere EZ-vikten möjliggör optimal viktbelastning av 7R-serien, vilket är särskilt fördelaktigt för lantbrukare och maskinstationer som ofta växlar mellan fältarbete och transportkörning. Den 1,7 ton tunga vikten kan på- eller avmonteras på bara några sekunder, med en enkel knapptryckning. Du behöver inte ens lämna hytten.

Verklig kraft

Verklig kraft

Lär känna dina verkliga krafter! Dekalen på traktorhuven visar endast den nominella motoreffekten. Men våra motorer levererar en vridmomentsökning på upp till 40 % och en imponerande effektökning på omkring 10 % – “max. effekt” som alltid är tillgänglig under alla förhållanden.

Fulländad hyttkomfort

Fulländad hyttkomfort

Njut av din bästa upplevelse av hyttkomfort någonsin med den mycket effektiva hyttfjädringen hos vår ActiveSeat™ II – med proaktiv vibrationsdämpning, massagefunktioner, elektroniska reglage, 65° sätesvridning, tre fotstöd och ett uppslukande 6.1 ljudsystem, ett integrerat kylskåp… och mycket mer.

Det ultimata förargränssnittet

Det ultimata förargränssnittet

Att hantera kraften i 7R-serien är både enkelt och effektivt med det nya CommandPRO™-enspaksreglaget och de 11 programmerbara knapparna. Det strömlinjeformade ergonomiska förargränssnittet ger dig fokuserad kontroll och gör varje arbetsdag bekvämare och produktivare.

1-Click-Go-AutoSetup: Minska inställningstiden med upp till 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: Minska inställningstiden med upp till 50 %

Är du trött på att skriva lappar och slösa tid på att klicka på monitorer? Med 1-Click-Go-AutoSetup kan du minska inställningstiden på fältet med upp till 50 %: Du förbereder arbetet i Operations Center och inställningarna laddas automatiskt i Gen4-monitorn när maskinen kör in på fältet. Det enda föraren behöver göra är att bekräfta uppgifterna med ett klick, därefter kan de göra igång*.

Precisionsjordbruk: Bättre lantbruk

Precisionsjordbruk: Bättre lantbruk

Effektivitets- och produktivitetsvinster som du kan uppnå med CommandCenter Premium-aktiveringsfunktioner, AutoTrac™ Turn Automation, AutoTrac™ passiv redskapsstyrning och John Deere maskinsynkronisering resulterar i förbättrad lönsamhet och hållbarhet som inte går att få till på något annat sätt.

Produktbroschyr för 7R

Bekanta dig med hela historien

Dyk ner i detaljerna om vad som gör 7R-serien så bra – ta en titt på 7R-seriens produktbroschyr.

PowerGard™

PowerGard™

Ett PowerGard™-efterbehandlingspaket minskar underhållskostnaderna.

Finansieringslösningar

Finansieringslösningar

På John Deere Financial erbjuder vi dig finansieringslösningar som kombinerar vårt kundfokus och vår kunskap om utrustning från John Deere. Vi förstår dina finansieringsbehov bättre än någon annan.

Precisionsjordbruk

Precisionsjordbruk

I våra lösningar för precisionsjordbruk ingår fjärrstyrda programvaruuppgraderingar och ovärderliga funktioner såsom fjärrstyrd monitoråtkomst (RDA), för att öka din produktivitet och körtid med Expert Alerts.

*Maskinen måste vara utrustad med fjärde generationens CommandCenter™-monitor eller en universalmonitor (åtminstone programvara SU20-3), en StarFire™ 3000-, 6000- eller 7000-positionsmottagare och JDLink™ Connect med ett aktivt abonnemang. Man behöver även ett konto i John Deere Operations Center. Om maskinen inte redan är utrustad med en John Deere Modular Telematics Gateway (MTG) 4G krävs en eftermonteringssats.