• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / / Anläggningsarbete

Anläggningsarbete

När du behöver det där lilla extra: John Deere kvalitet upp till 616 hk

Vår mångåriga erfarenhet av entreprenadmaskiner har lärt oss en sak: alla de olika krav som ställs på anläggningsarbeten kräver ändamålsenliga maskiner.’ Därför erbjuder vi ett brett utbud produkter och flera olika maskinserier – alla med olika tillval och funktioner som kan anpassas till dina unika behov.

Från de utmärkta alltiallo traktorerna i 6R-serien till de ytterst robusta 9R/9RT-serien Scraper-modellerna finner du alldeles säkert just den traktor som uppfyller dina krav och önskemål. Intresserad?

Fortsätt läsa!

6R – Den perfekta alltiallo maskinen

6R – The perfect all-rounder 6R – Den perfekta alltiallo maskinen
Behöver du en extremt mångsidig traktor där de kraftiga dragarmarna och kraftuttaget fungerar lika bra vid snabba transporter till nästa arbetsplats som arbete som kräver kypväxellåda? I så fall är 6R den första kandidaten vi har att erbjuda.

Ökad styrka för ökad prestanda
Hydraulsystemet med lastkänning är i en klass för sig. Med 63 cm³ hydraulpumpen (tillval), är flödesmängden på 155 liter/min en klar fördel.

Gör natt till dag
Vägarbete utförs inte bara på dagen, särskilt inte när tidsfrister måste mötas och dagarna blir allt kortare. För att du skall ha allt under kontroll även när det är mörkt, är 6R-traktorerna utrustade med ett sofistikerat belysningssystem som verkligen lyser upp arbetsområdet.

6R-serien litet och mellanchassi
6R-serien stort chassi

7R – Ännu mer i en och samma maskin

7R – Even more in one machine 7R – Ännu mer i en och samma maskin
En max. effekt på upp till 308 hk (227 kW) med IPM (Intelligent Power Management) talar för sig själv. 7R-serien traktorer levererar.

Mer kraft, större flexibilitet
7R-traktorernas kraftfulla potential återspeglas också i hydraulsystemets prestanda. Det tryck- och flödeskompenserande hydraulsystemet med ett hydrauloljeflöde på 223 liter/min är mer än tillräckligt för arbete med tung belastning, som t.ex. tippning.

Bättre körkomfort, bättre säkerhet
Den höga prestandan hos 7R motsvaras av samma höga nivå på körkomforten. ActiveSeat aktiva förarsäte, hydraulisk hyttfjädring eller TLS Plus framaxelfjädring, ger maximal körkomfort både på byggplatsen och på vägen. CommandView III komforthytten är stor och rymlig, och du har optimal sikt åt alla håll.

7R-serien traktorer

8R/8RT: Traktorer i en klass för sig

8R/8RT: Tractors of the highest class 8R/8RT: Traktorer i en klass för sig
8R/8RT-serien representerar nästa steg i de förstklassiga John Deere traktorerna vad gäller vägbygge och schaktning.

En ny produktivitetsnivå
Tack vare trepunktslyften med en lyftkapacitet på upp till 12 124 kg och 8R/8RT-traktorernas förbättrade viktfördelning, kan man lyfta ännu större laster laster.

Högproduktiva bandtraktorer
Här är 8RT med det breda fotavtrycket. De högproduktiva bandtraktorerna kommer till sin rätt på tuffa, våta underlag och under förhållanden som kräver ett mindre marktryck och bra dragkraft.

8R/8RT-traktorer

9R/9RT: Kraften som kan flytta berg

9R/9RT: Huge power that can move mountains 9R/9RT: Kraft som kan flytta berg
9R/9RT-seriens enorma kraft – och högteknologiska finesser låter dig bokstavligen flytta berg. 9R-traktorernas 13,5 liters PowerTech PSX motorn uppvisar otrolig prestanda och vridmoment, och släpper loss 560 hk (412 kW) redan vid nominellt varvtal. Traktorerna har en max. effekt på 616 hk (453 kW) – mer än tillräckligt för hyvling, skrapning och planering av de hårdaste ytor. Detta gäller i än högre grad för 9RT bandtraktorer.

Fördelarna är imponerande:
  • Täcker ett större område
  • Lättanvända
  • Konsekventare profil vid uppbrytning av jordskorpan
  • Konsekventare profil vid fyllning

9R/9RT-traktorer