• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / / Park och Kommun

Park och Kommun

Skräddarsydda efter dina behov

Vår mångåriga erfarenhet av lantbruks- och entreprenadmaskiner har lärt oss en sak: Alla de olika krav som ställs på maskiner för trädgårdar, parker, idrottsplatser och golfbanor kräver ändamålsenliga maskiner. Därför erbjuder vi ett brett utbud produkter och flera olika maskinserier – alla med olika tillval och funktioner som kan anpassas till dina unika behov.

Från den kompakta 55 hk 5E-traktorn till den mångsidiga 6R-serien hittar du alldeles säkert just den traktor som uppfyller dina krav och önskemål. – Intresserad?

Fortsätt läsa!

5:serien: Mästaren för parker och kommuner

The master of urban and commercial landscaping 5:serien: Mästaren för parker och kommuner
En lösning för varje behov: 5-serien traktorer visar vägen för grönyteskötsel Jämfört med specialmaskiner kan dessa multifunktionella, mångsidiga och kostnadseffektiva maskiner, med ett stort urval tillvalsfunktioner, användas året runt.

Det smala utförandet och den snäva vändradien gör 5E till förstavalet för arbete i trånga utrymmen.

Du har bästa tänkbara sikt bakåt, och kan enkelt hålla koll på och styra redskapen med precision. Bakre kraftuttaget med kraftuttagskoppling är idealiskt för klippdäck, mulcherklippare och andra redskap med högt effektbehov.

5E-serien traktorer


5G : Rörliga, mångsidiga, kraftfulla
5G-traktorerna imponerar med sin lätthet och mångsidighet närhelst det är trångt om utrymme. Det kompakta utförandet gör kommuntraktorer till effektiva “renhållningsspecialister” för trottoarer och cykelbanor, – vinter som sommar. Den imponerande lyftkapaciteten innebär att du kan använda förhållandevis tunga redskap för snöröjning och renhållning.

5G-serien traktore

5M den kraftfulla traktorn: för styrka och förarkomfort

The 5M high powered tractor: where strength and comfort matter 5M den kraftfulla traktorn: för styrka och förarkomfort
5M-traktorn är en mycket kraftfull traktor för intensiv användning året om, t.ex. klippning av stora ytor. Den rymliga komforthytten erbjuder en trivsam arbetsmiljö, och runtomsikt gör att du hela tiden har uppsikt över bakmonterade redskap.

5M med en lyftkapacitet på 36 kN, hanterar med lätthet tyngre redskap. Med den elektrohydrauliska lyften (tillval), lyfter du snabbt, smidigt och exakt.
 
För specialarbeten som kräver låga hastigheter, t.ex. mulching på sluttningar och i diken, kan 5M som tillval utrustas med en krypväxellåda med 32 växlar. Ett alltid perfekt resultat.
 
5M-serien traktorer

6MC/6RC-serien: Effektivitet och produktivitet i ett kompakt utförande

6030 Series: the formula for fun and productivity 6MC/6RC-serien: Effektivitet och produktivitet i ett kompakt utförande
Den nya 6MC/6RC-serien ger beprövad tillförlitlighet i ett modernt utförande, med enastående funktioner i en kompakt och mångsidig traktor.
 
Den stabila fullramskonstruktionen, som finns i alla 6-serien traktorer, innebär minimala påfrestningar för såväl motor som växellåda. Tunga front- och bakmonterade redskap i Duo- och Trio-kombination kan användas med samma lätthet som slänt- och dikesklippare.
 
6MC/6RC-serien traktorer ger alltid prov på en bra balans mellan imponerande prestanda och enastående komfort, t.ex. genom krypväxellådan (tillval) och framaxelfjädringen (TLS Plus) (endast 6RC).

6MC/6RC-serien traktorer

6M, där M står för mervärde

The 6M, with an M as in more value 6M, där M står för mervärde
Kompakt och robust betyder inte bara en kort hjulbas för bättre manövreringsförmåga i parker och kommuner. Eller bättre stabilitet på vägen och på sluttningar med en lång hjulbas. Med 6M-serien traktorer kan du välja mellan tre olika hjulbaser.
 
Men 6M har mycket mer att erbjuda än så, t.ex. en krypväxellåda (tillval), för bästa resultat vid mulching.

6M-traktorer

6R-serien traktorer: valet är ditt!

The 6M, with an M as in more value 6R-serien traktorer: valet är ditt!
Letar du efter maximal komfort och produktivitet, så är 6R-traktorerna det självklara valet.
Med 6R-traktorerna följer många olika valmöjligheter, som en steglös AutoPowr växellåda, HCS Plus semi-aktiv hyttfjädring, CommandArm-reglagekonsol och mycket mer. Din produktivitet kommer att höjas och dina arbetsdagar att kännas mycket kortare.
Den rymliga och bekväma hytten med den integrerade och användarvänliga GreenStar 3 CommandCenter-monitorn gör dig effektivare och erbjuder enastående komfort, dagen lång.
 Det finns nio olika 6R-modeller, från 105 till 210 hk. Vilken passar dig bäst?

6R-traktorer