• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / / Skogsbruk

Skogsbruk

Med en John Deere når du framgång

Vår mångåriga erfarenhet av skogsmaskiner har lärt oss en sak: alla de olika krav som ställs på arbete med skog och ved kräver ändamålsenliga maskiner. Därför erbjuder vi ett brett utbud produkter och flera olika maskinserier – alla med olika tillval och funktioner som kan anpassas till dina unika behov.

Från kompakta 40 hk 5-serien till 8360R premiumtraktorn med en otrolig maxeffekt på på 409 hk. Från 5-seriens utmärkta och mångsidiga alltiallo traktorer till de kraftiga 8RT/9RT bandtraktorerna finner du alldeles säkert just den traktor som uppfyller dina krav och önskemål. Intresserad?

Fortsätt läsa!

5-serien traktorer: Den lilla jätten

5 Series tractors: The little ones among the giants 5-serien traktorer: Den lilla jätten
En lösning för varje behov: 5-serien traktorer är mångsidiga och kostnadseffektiva maskiner för arbete med skog och ved. Ett stort urval tillvalsfunktioner, gör att de kan användas året runt.

5E: liten men kraftfull
Vi börjar med den trecylindriga 5E-traktorn, som är som gjord för att klippa häckar och för transportarbete i skogen. Den snäva vändradien på denna smala traktor som är som gjord för arbete i trånga utrymmen.

5E-serien traktorer

5G: mångsidig och flexibel
De mångsidiga och lätta 5G-modellerna med bredder på 2,0 m, imponerar i små utrymme och när du behöver skydda marken. Där andra traktorer har lågt marken, har 5GH-traktorn en markfrigång på upp till 78 cm. Liksom andra traktorer i 5-serien har G-modellerna ett 540/540E kraftuttag.

5G-serien traktorer

5M-serien: styrka och komfort

5M & 5R Series: where strength and comfort matter 5M-serien: styrka och komfort
Letar du efter en kraftfullare traktor, som är både manövervänlig och samtidigt extremt mångsidig? Då är 5M traktorn för dig. 5M-traktorn är en högpresterande maskin, byggd för intensivt arbete året om, som häckklippning, vedklyvning eller avverkning. Med en lyftkapacitet på 36 kN, kan 5M hantera otroligt tunga redskap. Med den robusta, korta ramen kan 5M utan svårighet hantera nyttolaster upp till 2,4 ton.

5M-serien traktorer

6M, där M står för mervärde

The 6M, with an M as in more value 6M, där M står för mervärde
Kompakt och robust med kort hjulbas för bättre manövreringsförmåga i parker och kommuner. Eller bättre stabilitet under transport och på sluttningar med lång hjulbas. Med 6M-serien traktorer kan du välja mellan tre olika hjulbaser.

Men 6M har mycket mer att erbjuda än så, t.ex. en krypväxellåda (tillval), för bästa resultat vid skogsmulching.

6RE: En mobil kraftkälla
I svår skogsterräng är det lätt hänt att en svetsfog brister eller att en metalldel bryts av ett tillbehör eller en timmervagn. Med 6RE är detta inte hela världen, eftersom den fungerar som en „mobil generator” som genererar elektricitet för både elektriska utrustningar och vid stationär användning.

6M-traktorer
6R-traktorer

7R: 7R: Ännu mer i en och samma maskin

7R – Even more in one machine 7R: 7R: Ännu mer i en och samma maskin
En max. effekt på upp till 308 hk (227 kW) med IPM (Intelligent Power Management) talar för sig själv. 7R-serien traktorer levererar. Oavsett om det rör sig om effektkrävande kraftuttagsarbeten med en vedtugg, eller snabba transporter med en fullastad vagn, arbetar du flexibelt och bränsleeffektivt med den steglösa AutoPowr växellådan. Växla smidigt mellan 0 och 40 km/h utan att använda kopplingen en enda gång.‘ Du ställer in önskad körhastighet och sedan anpassar AutoPowr automatiskt hastigheten till belastningsförändringar.

8R/8RT: Traktorer i en klass för sig

8R/8RT: Tractors of the highest class 8R/8RT: Traktorer i en klass för sig
8R/8RT-serien utgör de största av John Deeres högkvalitetstraktorer för skogsarbete. Med ännu mer kraft och ett än mer omfattande utbud av utrustningar.

IPM (Intelligent Power Management) förser 8R/8RT-traktorerna med ännu fler hästkrafter, upp till en max. effekt på 409 hk (301 kW). Den ökade effekten har sina fördelar, t.ex. vid tunga transporter i nedförsbacke eller i uppförbacke med en timmerkran. Med sitt optimerade kraftuttag är 8R/8RT väl rustad för arbete med tunga skogsredskap som flismaskiner och vedtuggar.

John Deere frontlastare för John Deere traktorer

John Deere front-loaders for John Deere tractors John Deere frontlastare för John Deere traktorer
Grön-på-grön – ett uttryck som har kommit att känneteckna en för John Deere verklig formel för framgång. Men vi har inte bara utvecklat våra frontlastare specifikt för våra traktorer, utan också försäkrat att de är perfekt anpassade till din traktor. Alla de viktigaste funktionerna, som joysticken, är fullt integrerade. Det garanterar en smidig och enkel användning och högsta möjliga komfort. Våra frontlastare är också extremt robusta. Allt detta gör att du kan utnytta hydraulsystemets fulla kapacitet.