DELTID MED HELTIDSPRESTANDA

Din produktion kanske inte är enorm, men vad du lägger ut spelar roll för dig och de du servar. För att uppnå den kvalitet du söker med den effektivitet du behöver måste du inte leta längre än till 5E-traktorernas mångsidiga prestanda.
FULLSTÄNDIG HYTT, GENERÖS SIKT– MED KONTROLLER OCH INSTRUMENT UTLAGDA FÖR EFFEKTIV DRIFT OCH MASSOR AV GLAS RUNT OM FÖR ATT GÖRA DET LÄTT FÖR DIG ATT HA DINA ÖGON ÖVERALLT DÄR DET BEHÖVS.

KRAFTFULLT EKONOMISK

I en 5E-traktor har du den rena kraften du behöver för de tuffare jobben inom skogsarbete eller andra tunga lyft. Endast diesel-motorn kombinererar commonrailhögtrycksbränsleinsprutning med elektronisk motorstyrning, för ett lågt nominellt motorvarvtal av 2 100 vpm, som håller bränsleförbrukningen under kontroll, levererar kraftfullt vridmoment, och uppfyller Steg V-utsläppsbestämmelserna.
NJUT AV DEN KOPPLINGSLÖSA LÄTTHETEN I VÅRA 12/12 ELLER 24/12 POWRREVERSER™-ÖVERFÖRINGAR MED HASTIGHETER FÖR ALLA ANVÄNDNINGAR OCH NO-STOP, INLINE, FRAMÅT/BAKÅT.

BEMYNDIGAD

Din lastare eller andra redskap du använder är bara så bra som det hydrauliska systemet som driver dem. 5E-seriens öppna hydraulsystem med två pumpar, som erbjuder ett totalt flöde på 66 liter/min, är känt för sin tillförlitliga prestanda. Du får också två valfria SCV:er och vår förbättrade effektivitet 540/540E PTO.
FRONTLASTARARBETE ÄR 5E-TRAKTORERNAS RIKTIGA KALLELSE TACK VARE SIN KORTA HJULBAS, SOM GER EN ENASTÅENDE RÖRLIGHET OCH EN EXCEPTIONELLT SNÄV SVÄNGRADIE.

"Vi inspireras av den passion och det engagemang du tillför ditt arbete varje dag. Så vi byggde en traktor som fungerar som du gör. Det är vårt sätt att säga: Tack för det du gör!"

5E-SERIEN

5E-SERIEN

Läs mer