5E-SERIEN, 3-CYL.: MER TRAKTOR, MER KOMFORT

TRAKTORN FÖR DIG SOM HAR LANTBRUKET SOM PASSION

Det är passionen och energin du lägger ner i ditt arbete som gör att vi andra kan njuta av närproducerade lantbruksprodukter. Vi märker det på kvaliteten på den välsmakande maten som tack vare dina ansträngningar hamnar på våra middagsbord. Så vi hoppas att vårt budskap når fram, för vi uppskattar verkligen arbetet du utför varje dag. Vi bygger också traktorer för just det som arbetet kräver. Njut av mångsidigheten, komforten och prestandan hos 5E-serien medan du kör vidare med ditt fantastiska arbete. Tack.

DELTIDSLANT­BRUK, HELTIDSTRAKTOR
Din gård är kanske inte den största, men vi vet att du driver den på ett seriöst sätt. Vi har precis rätt traktor för att hjälpa dig på traven.
Läs mer
MEJERIPRODUK­TION: TRAKTORN FÖR DJURSKÖTSEL
Vi vet hur mycket du bryr dig om dina djur, och hur viktig deras hälsa och produktivitet är för dig. Vi vet också hur mycket arbete som krävs. Med en 5E-serien traktor klarar du alla jobben galant.
Läs mer
BLANDJORD­BRUK: EN TRAKTOR FÖR ALLT
Att få jobbet gjort kräver många olika färdigheter och talanger. När din traktor arbetar på samma sätt som du själv, så får du arbetet gjort snabbare och bättre.
Läs mer

Relaterade ämnen

5E-SERIEN

5E-SERIEN

Få allting gjort och gör arbetet till ett nöje. Vi har utrustat nya 5E-serien traktorer med funktioner för produktivitet och komfort som gör att jobbet blir klart snabbare, effektivare och med större komfort än någonsin tidigare.

Click & Collect

Click & Collect

Att beställa delar har aldrig varit enklare! Allt du behöver med endast ett klick.