BLANDJORD­BRUK: EN TRAKTOR FÖR ALLT

Det stora utbudet av produkter du lägger på våra bord hjälper oss att leva ett balanserat och hälsosamt liv. För att hjälpa dig bemästra högen av olika uppgifter som utgör din dag med den effektivitet du behöver, behöver du inte leta längre än till 5E-traktorernas mångsidiga prestanda.
MYCKET UTRUM, TOTAL KONTROLL – DU KANSKE BYTER UPPGIFT OFTA, MEN DU HAR ALLTID FULL KONTROLL MED KONTROLLER OCH INSTRUMENT UTLAGDA FÖR MAXIMALT EFFEKTIV ANVÄNDNING.

REN, EFFEKTIV KRAFT

En 5E-traktor levererar den rena kraften du behöver för en gårds många lastar- och transportuppgifter. Endast diesel-motorn kombinererar commonrail högtrycksbränsleinsprutning med elektronisk motorstyrning, för ett lågt nominellt motorvarvtal av 2 100 vpm, som håller bränsleförbrukningen under kontroll, levererar kraftfullt vridmoment och uppfyller Steg V-utsläppsbestämmelserna.
MASSOR AV FRAM OCH TILLBAKA I DINA LASTARARBETSUPPGIFTER? DU KOMMER ATT GILLA DEN KOPPLINGSLÖSA LÄTTHETEN I VÅRA 12/12 ELLER 24/12 POWRREVERSER™-ÖVERFÖRINGAR MED HASTIGHETER FÖR MÅNGA APPLIKATIONER OCH NO-STOP, IN-LINE OCH FRAMÅT/BAKÅT-VÄXLING.

BEMYNDIGAD

Dina lastarjobb är många och lika varierande som dagen är lång – du behöver hydraulik som kan hänga med. 5E-seriens öppna hydraulsystem med två pumpar, som erbjuder ett totalt flöde på 66 liter/min, är känt för sin tillförlitliga prestanda. Du får också två valfria SCV:er och vår förbättrade effektivitet 540/540E PTO.
5E-TRAKTORERNA ÄR BYGGDA FÖR LASTARINTENSIVA JOBB – DERAS KORTA HJULBAS GER EN ENASTÅENDE RÖRLIGHET OCH EN EXCEPTIONELLT SNÄV SVÄNGRADIE.

"Vi inspireras av den passion och det engagemang du tillför ditt arbete varje dag. Så vi byggde en traktor som fungerar som du gör. Det är vårt sätt att säga: Tack för det du gör!"

5E-SERIEN

5E-SERIEN

Läs mer