KREATURSKÖTSELTRAKTORERNA

Att ta mejeriprodukter till våra bord börjar med ditt engagemang för friska kor och nyttig mjölk. För att hjälpa dig att hålla din standard hög, med den effektivitet du letar efter, är den mångsidiga prestandan hos 5E-traktorerna oöverträffad.
FULLSTÄNDIG HYTT, GENERÖS SIKT – DU MÅSTE HA ÖGONEN ÖVERALLT OCH EFFEKTIVT HANTERA MASSOR AV OLIKA UPPGIFTER PÅ DIN GÅRD – DET ÄR LÄTT MED DE EXPANSIVA VYERNA I DEN HÄR HYTTEN MED KONTROLLER OCH INSTRUMENT ERGONOMISKT UTLAGDA.

KRAFTFULL, REN, EFFEKTIV

En 5E-traktor levererar den rena kraften du behöver för en mjölkgårds många last- och transportjobb. Endast diesel-motorn kombinererar commonrail högtrycksbränsleinsprutning med elektronisk motorstyrning, för ett lågt nominellt motorvarvtal av 2 100 vpm, som håller bränsleförbrukningen under kontroll, levererar kraftfullt vridmoment, och uppfyller Steg V-utsläppsbestämmelser.
DET FINNS MASSOR AV FRAM OCH TILLBAKA UNDER DIN DAG – DU KOMMER ATT GILLA DEN KOPPLINGSLÖSA LÄTTHETEN I VÅRA 12/12 ELLER 24/12 POWRREVERSER™-ÖVERFÖRINGAR MED HASTIGHETER FÖR ALLA APPLIKATIONER OCH NO-STOP, INLINE, FRAMÅT/BAKÅT-VÄXLING.

BEMYNDIGAD

Din lastare får ett omfattande träningspass på din mjölkgård – du behöver hydraulik som är redo för det. 5E-seriens öppna hydraulsystem med två pumpar, som erbjuder ett totalt flöde på 66 liter/min, är känt för sin tillförlitliga prestanda. Du får också två valfria SCV:er och vår förbättrade effektivitet 540/540E PTO.
5E-TRAKTORERNA ÄR BYGGDA FÖR DE LASTARINTENSIVA JOBBEN PÅ EN MJÖLKGÅRD – DERAS KORTA HJULBAS GER EN ENASTÅENDE RÖRLIGHET OCH EN EXCEPTIONELLT SNÄV SVÄNGRADIE.

"Vi inspireras av den passion och det engagemang du tillför ditt arbete varje dag. Så vi byggde en traktor som fungerar som du gör. Det är vårt sätt att säga: Tack för det du gör!"

5E-SERIEN

5E-SERIEN

Läs mer