• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / / John Deere fördelar

John Deere fördelar

John Deere fördelar: Beprövade och testade

Dieselkatalysator (DOC) / Dieselpartikelfilter (DPF) John Deere Power Systems är en av få tillverkare i världen som bygger motorer exklusivt för offroad användning. Det har gett oss en mycket stor erfarenhet i att utveckla motorer som är tillräckligt kraftiga att motstå de extrema vibrationer, temperaturer och belastningar som denna slags användning kräver. Eftersom vi konstruerar både motor och maskin (skogs- och lantbruksmaskiner) har vi den expertis som behövs för att integrera motor, drivlina, kylpaket och motorstyrning för optimerad prestanda, effektivitet och kostnadskontroll.

Visa animering (engelska)

Beprövat
John Deere var den första tillverkaren som inkluderade ett system med kylda avgaser (EGR) och en turbokompressor med variabelt laddlufttryck (VGT) för offroad fordon. Det nya avgasfiltret är också det specifikt utvecklat för att uppfylla de nya striktare offroad bestämmelserna. Det är väl beprövat och används inom bilindustrin, huvudsakligen för statusbilar. Avgasfiltret har också en annan fördel, det kan i de flesta fall ersätta ljuddämparen

Enkelt
Ingen urea. Med ett SCR-system (Selective Catalytic Reduction) sprutas en diesel avgasvätska (som kallas urea) in i avgasströmmen för att sänka kväveoxiderna. Det kräver en extra tank, ett avancerat urea insprutningssystem och ett intrångssäkrat felsökningssystem. Eftersom urea fryser, krävs dessutom ett värmesystem för tanken och vätskeledningarna.

Effektivare
Nuvarande steg III A John Deere PowerTech motorer uppnår redan utmärkt bränsleekonomi med vår innovativa teknologi ”Grön effektivitet” med optimering av kallstart, motorrespons, extra effekt och ökat vridmoment vid toppbelastningar eller låga varvtal. Steg III B förbättrar ytterligare PowerTech motorernas prestanda och bränsleekonomi.

Integrerad
John Deere konstruerar, bygger och utför service på motor och övriga system för maximerad prestanda, bekvämlighet, bränsleekonomi och ägarvärde. För att du ska kunna arbeta så effektivt och bekvämt som möjligt, erbjuder John Deere dessutom ett brett utbud AMS-lösningar som tillval till sina maskiner. Alla komponenterna är samverkande enheter för bästa prestanda, och backas upp av ett företag med över 170 års erfarenhet i att hjälpa användaren uppnå bästa resultat.

Oslagbar produktuppbackning
Vårt globala, datoriserade reservdelssystem och ett rikstäckande nät av oberoende återförsäljare, plus ett antal serviceverkstäder, gör att du aldrig har långt till experthjälp och råd. Återförsäljarnas montörer och servicetekniker erhåller fortlöpande utbildning på våra produkter för att hålla sig à jour med den allra senaste tekniska utvecklingen och annan viktig information.