Original John Deere LED lampor


De passar perfekt

Visste du att original John Deere LED-lampor är både starkare och energisnålare än halogenlampor? Det naturtrogna ljuset gör att du ser mer och anstränger ögonen mindre, samtidigt som batteriets och generatorns hållbarhetstid förlängs.

LED lampor

Energieffektivitet som strålar ljust

Vi erbjuder ett brett urval LED-lampor med olika lumenvärden för att uppfylla varierande behov med avseende på ljusflöde och kostnad. De ljusstarkaste lamporna ger 3 000 effektiva lumen och presterar långt bättre än HID-lampor beträffande bredd och djup, samtidigt som de ger det klaraste och ljusstarkaste skenet med lägre batteriförbrukning.

Det här ’ behöver du veta om LED-lampor: Många tillverkare uppger mycket hög lumenstyrka för sina lampor. Ofta reflekterar dessa värden endast rålumenstyrkan eftersom den effektiva lumenstyrkan i själva verket är mycket låg.

Effektiva lumen är mer rättvisande för belysningen vid normal användning. John Deere anger alltid både rålumen och effektiva lumen så att du kan göra en ordentlig jämförelse mellan olika lampor. Med LED-lampor från John Deere får du alltid bästa prestanda för dina pengar.

 • John Deere LED lampor – framtagna för din John Deere

   

  Två olika typer av LED-lampor finns tillgängliga:

  – LED ersättningslampor har en passform som passar exakt i samma position som den ursprungliga halogenlampan. Med den enkla monteringen höjer du snabbt belysningen till nästa nivå.

  – LED sockellampor kan monteras på olika ställen på maskinen där du behöver extra ljus.

  LED

Relaterade ämnen

Upptäck

Click & Connect

Att beställa delar har aldrig varit enklare! Alla delar du behöver med bara ett klick.

John Deere reservdelskatalog

John Deere reservdelskatalog

Upplev vår nya användarvänliga online reservdelskatalog