John Deere originalbatterier

De passar perfekt

Du kan vara helt säker på att du får prestanda som matchar dina maskiner och behov när du väljer något av våra StrongBox™ eller Performance batterier. Inget fungerar bättre än batterierna som har konstruerats för just din maskin.

StrongBox™-batterier

StrongBox™ batterier

När du behöver teknik för bästa prestanda och högintensiv användning, då är StrongBox™ batterier ett utmärkt val. De passar perfekt och är kvalitetssäkrade. De levereras fabriksfyllda och -laddade och ger dig underhållsfri topprestanda från första stund. Du får enastående startförmåga som aldrig sviker ens under extrema förhållanden, optimal vibrationstålighet, en lång livslängd med bättre cyklisk stabilitet, minimal vattenförlust och mycket låg självurladdning.

Tillämpningar


Performance-batterier

Performance batterier

Våra Performance batterier är utmärkta för mindre krävande tillämpningar och är ett billigare alternativ till StrongBox™ premiumbatterierna. De är framtagna för normal användning, med lägre krav på kallstartsprestanda och vibrationstålighet. Startförmågan och kraften fungerar till många olika fordon och behov, och du får ett robust och tillförlitligt utförande till ett förmånligt pris.

Tillämpningar


Teknikfördelen

Tekniska fördelar

Våra batterier är konstruerade med en rutnätsteknik som erbjuder märkbart längre teknisk livslängd. Ett maximalt strömflöde möjliggör snabbare laddningsacceptans och optimal ledningsförmåga. Mer bly där strömstyrkan är som högst ger dig konsekvent högre starteffekt. Högprecisionsstansning under tillverkningen säkerställer en robust struktur och utmärkt vidhäftning för en stabil rutnätsstruktur, högre starteffekt och minimal korrosion.

John Deere seat

Varför välja ett John Deere originalbatteri?

Eftersom vi har konstruerat maskinen där batteriet ska användas, vet vi exakt hur det perfekta batteriet ska se ut. Det är därför som våra originalbatterier även fortsatt ger dig den kvalitet du investerat i. Batterierna är perfekt anpassade till maskin.

Relaterade ämnen

Click & Collect

Click & Collect

Att beställa delar har aldrig varit enklare! Allt du behöver med endast ett klick.

John Deere Parts Catalogue

John Deere reservdelskatalog

Upplev vår nya, användarvänliga reservdelskatalog online.