• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / / Keep Green

Keep Green

Reservdelar för proffsmaskiner: Luftfilter

Stoppa smuts och skräp

 

Luftfilter har ett krävande jobb. De ska stoppa smutsen men utan att bromsa de tusentals kubikfot av ren luft som motorn behöver för att kunna arbeta.  Bromsas luften, blir effekten och bränsleekonomin lidande. Låt smutsen passera, och du kan se fram emot ett allvarligt motorhaveri.

John Deere luftfilter briljerar vid denna balansakt. De passar perfekt.

Toppen och botten av gummi är konstruerade för perfekt tätning, och ser till att ingen smutsig luft slinker förbi filtret. Filterpappret konstruerat av Deere, och skyddat av ett rostbeständigt trådgaller, ger dig en större filteryta än konkurrensfiltren. Därför får du alltid in den luftmängd motorn behöver för att kunna lämna bästa prestanda. Med original John Deere luftfilter får du mera filteryta för att stoppa smutspartiklerna innan de gör skada. Varför vara nöjd med mindre?

Reservdelar för proffsmaskiner: Kniv

Få en vassare egg

Vid en första anblick kanske ett John Deere knivblad liknar ett blad från en konkurrent. Men det är i gräset som skillnaden märks.

Passformen är perfekt. Bladets hål är exakt centrerat och har rätt diameter. Detta förhindrar vibrationer i däcket som kan leda till att föraren tröttas ut och får andra delar på klipparen att brista. Du klarar dig säkert helt utan ”omskakande upplevelser”.

Även materialet i bladet är bättre. John Deere klipparblad är tillverkade av ett unikt stål som innehåller kol, bor och andra material för att nå en hårdhet som hjälper till att hålla klippeggen vassare längre tid.

Den skarpare eggen ger ett renare snitt som gör att dina kunders gräsmattor förblir sunda och grönare.

Commercial Parts: Belt

Tål stryk

Bland kilremmarna överlever bara de starka. Det är skälet till varför remmar från John Deere är starkare och mera sträckresistenta. Vid styrketester, klarar remmarna från John Deere mördande spänningar som får normala remmar att brista. Plus att de bibehåller sin form bättre för oförändrad kraftöverföring. Ett annat plus är att John Deeres remmar har en lägre friktionskoefficient för mjuk ansättning av koppling och drivenheter. Varje gång som din förare kopplar in klippardrivningen, uppstår en chockbelastning på kilremmen. John Deeres remmar klarar av sådana belastningar eftersom de är gjorda specifikt för jobbet. Snegla inte ens på kilrremmar som är ”nästan lika bra”, gjorda för ”genomsnittlig användning”. Använd alltid original John Deere reservdelar. De är framtagna speciellt till din maskin, och för ditt skoningslösa arbetsschema.