SMÖRJMEDEL


Rabatt på kvalitetsdelar!

Gör det smarta valet och använd de underhållsdelar vi tillverkar specifikt för din maskin. De genomgår de strängaste kvalitetskontrollerna och är tillverkade till högsta specifikationsnivå och hållbarhetsstandard. Gör det som är bäst för din maskin och missa inte vårt tidsbegränsade erbjudande att spara in stort på bättre underhållsdelar.

Vänta inte, hitta en deltagande återförsäljare nära dig nu och spara pengar!

Hitta en återförsäljare

Passar perfekt

Skydda din investering genom att använda smörjmedel som är speciellt sammansatta för att dina maskiner ska prestera på topp, år efter år. Utforska vårt stora sortiment för att hitta rätt smörjmedel till dina maskiner och specifika tillämpningar.

 

 

Smörjmedel

Allt finns här

Vet du ungefär vad du letar efter? Titta igenom i hela sortimentet och hitta all information du behöver för att göra rätt val.

Smörjmedel

Varför använda John Deere originalsmörjmedel?

Eftersom de är idealiska för din maskin och det du använder den till. Fundera på detta: smörjmedel kan utgöra upp till 25 % av din maskins underhållskostnader. John Deeres motoroljor ger effektiv prestanda och ett överlägset långvarigt skydd med bytesintervall på upp till 750 timmar**. De är det perfekta valet för ett kostnadseffektivt underhåll.

Relaterade ämnen

Click & Collect

Click & Collect

Att beställa delar har aldrig varit enklare! Allt du behöver med endast ett klick.

John Deere Parts Catalogue

John Deere reservdelskatalog

Upplev vår nya, användarvänliga reservdelskatalog online.

* Beräkning baserad på en 8400R miljösteg IV traktor från John Deere med 1 000 drifttimmar per år, på 5-årsbasis, inklusive arbetskostnader.

** Avser viss utrustning med John Deere miljösteg IV-motorer, vid användning av Plus-50™ II-olja och John Deere filter.