• (Andra Länder)
 • |
 • Återförsäljare
/ / Välj grönt

Välj grönt

Handshake

Tröskor för alla fält… grödor… och förhållanden


Vidöppna fält eller små, branta sluttningar. Varma, torra slätter eller högavkastande mikroklimat. Från raps och höstvete till solrosor och ärtor. Oavsett gröda eller förhållanden, har våra W-, T- och S-serien tröskor testats rigoröst över hela Europa, för att ge dig bästa tillförlitlighet och prestanda.

S-serien tröska

S-serien

S-serien tröskor erbjuder enastående prestanda och levererar det bästa spannmål som kan köpas för pengar. Det nya europeiska trösksystemet ger mervärde till varje skördad hektar.

  Läs mer
  T-serien tröska

  T-serien

  T-serien tröskor är en av de största, och intelligentaste tröskorna på marknaden, och den enda flercylindriga tröskan. Grödan passerar ovanför främre halmcylindern, och industrins största separationsyta ger dig högsta produktivitet och utmärkt halmkvalitet.

   Läs mer
   W-serien tröska

   W-serien

   W-serien är ett erkänt driftsäkert utförande, som kräver lite underhåll och tröskar de flesta grödor. Dessa effektiva skakartröskor erbjuder en skonsam urtröskning, och det gör W-serien till det perfekta valet för högsta prestanda och bästa avkastning på din investering.

    Läs mer

    Byggda i Europa

    Our commitment to quality  Our commitment to quality

    På John Deere Zweibrücken, Tyskland har man utvecklat och producerat högkvalitativ skördeutrustning sedan 1863. Idag producerar man S-, T- och W-serien tröskor.

    Över 200 miljoner euro investeras i ny utrustning och nya processer för att producera de mest högkvalitativa och tillförlitliga tröskor
    som modern teknik tillåter. Till exempel så doppas hela tröskan i ett färgbad, där alla delarna ges ett jämnt ytskikt, innan den torkas
    i 130 °C. Det skapar en hård, hållbar yta, som skyddar på djupet mot korrosion.

    Monteringsbandet sköts av produktkunniga arbetslag som tillsammans bygger stora komponenter och monterar ihop produkterna. Detta borgar för kvalitet, eftersom varje medlem av arbetslaget ansvarar för sitt eget arbete. Kvalitet är en del av total kundtillfredsställelse – och något som bidrar till att göra ditt skördearbete både enklare och stressfriare.

    Läs fabriksbroschyr

    Mer information

    Byggda för att skörda vinst

    Man with grain in handsMan kan bara öka avkastningen till en viss gräns. Det finns också en gräns för hur mycket gödning och växtskyddsmedel man kan tillsätta. Det är därför som John Deere tröskorna är konstruerade att säkerställa att varje kärna är oskadad och att varje halmstrå är så långt som möjligt.

    Tester med den nya variabla flödesrotorn har visat en typisk skadefrekvens på endast 0,1 – 0,4 %. Jämfört med hybridtrösksystem (med typiskt 3 – 4 % skadade kärnor), visar S-serien verkligen sitt värde.

    Oberoende studier har visat att 1 % skadade kärnor i spannmålstanken motsvar 1 % spill på fältet. Spruckna kärnor upptäcks normalt inte, eftersom de inte gror och inte mäts av spillindikatorn. På en gård med 800 hektar, som odlar 60 % vete och korn, skulle man med en S-serien tröska spara cirka €15 – 20 000.

    Och det slutar inte där. S-serien kräver mycket lite underhåll. På en 800 hektar gård, kan man årligen spara upp till €1 500 jämfört med en konkurrerande tröska!

    Mer information

    Optimerad prestanda - när som helst, var som helst!

    Mobile Combine Optimization AppJohn Deere är välkänd för att själv utveckla, konstruera och tillverka motorer, växellådor, hytter och elektroniska styrsystem till sina tröskor. Det gör att vi kan producera maskiner med fullt integrerade system som övervakar och optimerar skördearbetet.

    Maskinsynkronisering optimerar skördelogistiken och maximerar tröskans produktivitet. Vagnens förare kan se hur mycket spannmål som finns i spannmålstanken och vet vilken tröska som behöver tömmas av. Alternativt kan tröskföraren kalla på vagnen för tömning på en specifik plats vid en viss tid.

    John Deere Ultimate telematiksystem erbjuder fjärrstyrd övervakning över maskinens status och exakta position. Inför skördesäsongen 2013 kommer vi att släppa en ny app för din smartmobil som hjälper dig optimera din tröska, oavsett förhållanden.

    Tillsammans, hjälper dessa mobila optimeringsverktyg till att leverera högre effektivitet och lägre skördekostnader. När som helst. Var som helst.

    Mer information

    En sann skördepartner, var som helst, när som helst!

    John Deere European Parts Distribution Centre  Dealer and Customer

    Bakom varje John Deere tröska finns ett återförsäljarnätverk i världsklass, med trådlösa övervakningssystem och en reservdelsinfrastruktur
    som utvecklats för att se till att ditt skördearbete fungerar effektivt och tillförlitligt – utan avbrott.

    Produktkunniga tekniker backas upp av en avancerad reservdelsdatabas som säkerställer din återförsäljares lagerhålllning av nödvändiga säsongsdelar. Delar som inte finns tillgängliga, kan i de flesta fall levereras redan nästa dag. Enbart under 2012 investerade vi 23 miljoner euro för att korta leveranstiderna ännu mer.

    Tröskor som är utrustade med JDLink är alltid ”online”, och med din tillåtelse kan din återförsäljare trådlöst övervaka och utföra förebyggande underhåll och bistå föraren för att maximera skördeeffektiviteten. Denna teknologi, John Deere FarmSight, är branschledande och erbjuds i form av olika paket av din återförsäljare.

    Den bästa prestandan, den högsta tillförlitligheten och den bästa återförsäljarservicen!

    Men du behöver inte lita på vårt ord. Låt os träffas på fältet! Upplev själv de lägre driftskostnaderna … en ökad prestanda … bättre kärn- och halmkvalitet … och den bästa återförsäljarservicen.

    Boka en demonstration nu!

    Du kanske är intresserad av...