UTBILDNING OCH PRAKTIK

Apprenticeship Internship

Rätt start. Karriärmöjligheter hos John Deere återförsäljare.

Ta första steget mot en karriär med en ljus framtid. En praktikplats hos en John Deere återförsäljare kombinerar utbildning, ständig inlärning, problemlösning och lagarbete på ett mycket givande sätt.

Hitta en John Deere återförsäljare nära dig och se vilka öppningar som finns

Välj och kontakta din återförsäljare

 • Rätt stöd

  Engagerade rådgivare hjälper dig att nå dina mål.

  Rätt support
 • Kunskap överallt

  Du har branschens bästa lärare: dina kollegor

  Kunskap överallt
 • Alltid konkret kunskap

  Du lär dig problemlösning och utvecklar din kompetens i verkliga situationer.

  Alltid praktiskt
 • Nya perspektiv

  Bli en av många tekniker hos en John Deere återförsäljare och se om det känns rätt för dig.

  Nya perspektiv

Ditt första steg

Lärlingsplats


Med stöd av återförsäljaren tillägnar du dig värdefull kompetens genom att utföra praktiska uppgifter och övervinna verkliga utmaningar. Använd Dealer Locator för att hitta en återförsäljare nära dig så att du kan ta reda på mer om öppningar i ditt närområde.

Praktik


Arbeta hos en återförsäljare under en begränsad tidsperiod och upplev hur arbetslivet är för en tekniker, säljare, konsult inom integrerade lösningar eller annan specialist. Det är ett fantastiskt sätt att ta reda på vilket område som är av störst intresse för just dig! Ta reda på vilka möjligheter det finns till praktik hos en återförsäljare nära dig. Använd Dealer Locator!

Jobben och arbetsbeskrivningarna som publiceras på den här webbplatsen ska förstås som exempel – arbetsbeskrivningarna på de jobb som faktiskt erbjuds av återförsäljare kan variera. Alla samtal beträffande anställningsvillkor hos återförsäljare försiggår enbart mellan sökanden och återförsäljaren, och detsamma gäller all annan kommunikation, t.ex. jobbansökningar och intervjuer.