Människor som går bland flera typer av utrustning från John Deere på ett stort fält.

VÅR DRIVKRAFT
ÄR LIVETS STORA STEG FRAMÅT

Vår drivkraft är som ingen annan

Vi bedriver verksamhet som är livsviktig. Vår drivkraft är människorna som litar på oss och planeten vi
bor på, och vi skapar intelligent anslutna maskiner som gör det möjligt att ta stora steg framåt.


John Deeres kunder står i centrum för allt vi gör.

Vi förlitar oss på över 180 års erfarenhet och har hela terabyte med precisionsdata så att vi kan lära känna kunderna och deras verksamheter bättre än någon annan. Vår lättanvända teknik bidrar till att leverera de resultat de ser på fältet, på arbetsplatsen och i balansräkningen. Vi säkerställer smidig tillgång till reservdelar, tjänster och prestandauppgraderingar från inköp till inbyten, genom att tillhandahålla support i världsklass under utrustningens hela livscykel – alltid med produktivitet och hållbarhet i åtanke.

Och vi glömmer aldrig att vi är här för att hjälpa livet att ta stora steg framåt.


Hållbarhet

Vår drivkraft är att skapa lösningar som upprätthåller försörjningen för våra kunder och samhällen runt om i världen för kommande generationer.

Hållbarhetsmål

Innovation och teknik

Vår drivkraft är att skapa nya sätt att tänka och utveckla nya sätt att göra saker. Inte för att rubba status quo, utan för att utveckla kundfokuserade lösningar som driver arbetsuppgifterna framåt på enklare och mer lönsamma sätt.

Gå till Innovation och teknik

Gemenskap

Vår passion är lika djärv som den lojalitet den inspirerar till. Den typen av respekt måste förtjänas. Då vi värnar om kvalitet har vi en stark påverkan på de orter där vi finns och runt om i världen.

Läs om delaktighetsandans kraft på vår amerikanska webbplats

Ledarskap

Bra ledare skapar bra företag. Vår VD John May delar sina företrädares starka vägledande värden såsom integritet, kvalitet, engagemang och innovation.

Lär känna våra ledare

Deere & Company erbjuder en portfölj med fler än 25 olika varumärken för ett komplett sortiment av innovativa lösningar för kunden i en mängd olika produktionssystem och som lämpar sig för kundmaskinens hela livscykel. Ett urval av dessa märken visas här.

Wirgen logo

Wirtgen

Wirtgen Group, bestående av Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann och Benninghoven, erbjuder kunden mobila maskinlösningar för vägbygge och rehabilitering samt för anläggningar för gruvdrift och bearbetning av mineraler, återvinning av material och produktion av asfalt. De fem varumärkena omfattar tillsammans hela vägbyggnadscykeln från bearbetning, blandning, läggning och komprimering till rehabilitering.

Hagie logo

Hagie

Berättelsen om Hagie är en berättelse om innovation och insiktsfullhet. Ray Hagies drivkraft var lösningar på ineffektivitet och jakten på bättre metoder, vilket fick honom att fokusera på sprutlösningar för grödor. Hans passion för problemlösning resulterade 1947 i världens första självgående spruta. Detta revolutionerande genombrott medförde ökad försäljning, fabriksexpansion och en internationell marknad.  Hagie fortsätter att tillverka sprutor med hög markfrigång och avskalare än idag.

PLA Logo

PLA

PLA:s grundare Juan Carlos hade redan utformat Argentinas första spannmålselevator för containerterminaler innan tillverkningen av PLA:s signaturprodukt, sprutan med högt underrede, påbörjades. PLA tillverkade 1978 Latinamerikas första självgående spruta, följt av det automatiska vagnssystemet 1993 och världens första automatisk pilotspruta 1999. PLA tillverkar planteringsmaskiner och sprutor.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Mazzotti, som grundades av familjen med samma namn, bygger på en erfarenhet av att utforma och tillverka medsjälvgående jordbruksmaskiner som sträcker sig nästan 75 år tillbaka i tiden. Som lantbrukare i själ och hjärta har familjen byggt upp ett rykte som passionerade innovatörer och visionärer som kontinuerligt utmanas och utvecklas av att lösa kundproblem och tillgodose efterfrågan. Mazzotti tillverkar självgående sprutor i Italien.

Monosem logo

Monosem

I mer än 75 år har Monosem levererat högkvalitativa planteringsmaskiner och kultivatorer med precisionsvakuumteknik till över 80 länder världen över. Om man ser tillbaka på åren som gått sedan 1945 kan Monosem rada upp otaliga produktinnovationer. Monosem, som sedan länge varit ledande på den franska marknaden för precisionsplanteringsmaskiner, har idag en global marknad till vilken cirka 70 procent av produktionen exporteras.  Anläggningen i Kansas City i Kansas fokuserar på den nordamerikanska marknaden för specialgrödor.

A&I Products Logo

A&I Products

Sedan 1980 har A&I Products blivit en ledande tillverkare och grossistförsäljare av ersättningsdelar för eftermarknaderna för jordbruks-, gräsklippar- och industriutrustning. A&I Products kunde växa stort från sina rötter i en liten verkstad och reparationsanläggning genom att tillverka nya delar för att ersätta dem som ofta var i behov av reparation. Idag erbjuder A&I Products över 160 000 olika artikelnummer för åtskilliga tillämpningar.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Blue River Technology bygger på ett enkelt koncept – maximera och minimera samtidigt. Blue River kombinerar de senaste innovationerna och teknikerna i syfte att förbättra jordbruksproduktionen samtidigt som inverkan på planeten minskar. Blue River utvecklade See & Spray Select-tekniken som finns tillgänglig på John Deere sprutor i 400- och 600-serien. See & Spray kombinerar datorvision, maskininlärning och robotik för att bespara kunden tid och pengar, samtidigt som lönsamheten ökar på ett hållbart sätt.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Harvest Profit, som etablerades 2015, är resultatet av ett team som bor och arbetar i hjärtat av North Dakotas jordbruksland. Företaget ser det som sitt uppdrag att tillhandahålla mer insyn in i den ekonomiska sidan av jordbruket. Harvest Profit har utarbetat en uppsättning programvaruverktyg gör det enklare för jordbrukare att spåra sina jordbrukskostnader, vinster, saluföring av spannmål och lager. Programvaran har kallats för “Software for savvy farmers” (programvara för kunniga jordbrukare) – dvs. de lantbrukare som behandlar sina gårdar som en året runt-verksamhet. 

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

Bear Flag Robotics har som mål att öka den globala livsmedelsproduktionen samtidigt som kostnaderna för att odla mat reduceras genom maskinautomatisering. Företaget tillverkar autonom teknik för jordbrukstraktorer, vilket ökar säkerheten, tillförlitligheten och lönsamheten på gårdarna. Bear Flag Robotics verksamhet startade 2017 i Silicon Valley av grundarna Aubrey Donnellan och Igino Cafiero. Donnellan och Cafieros relation med John Deere började med programmet John Deere Startup Collaborator under 2019 och förvärvet tillkännagavs 2021.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

Sedan 2014 har Kreisel varit en ledande innovatör med fokus på utvecklingen av nedsänkningskylda elektriska batterimoduler och -paket. Företaget har en differentierad batteriteknik och batteribuffrad laddningsinfrastruktur med en global kundbas som sträcker sig över flera slutmarknader, däribland kommersiella fordon, terrängfordon, marin utrustning, e-motorsporter och andra högpresterande tillämpningar. Företaget grundades av bröderna Johann, Markus och Philipp Kreisel och har sitt säte i Rainbach im Mühlkreis i Österrike.