X9-serien. 100 ton tröskan

X-serien
Bästa prestanda

Bästa prestanda

Mer än 100 ton per timme. Mindre än 1 % spill. Det handlar inte om enorm kraft. Det handlar om en effektiv konstruktion. X9 har den bredaste karossen av alla tröskor på marknaden och levererar urtröskning, separering och rensning med exceptionellt låg energiåtgång.

X9. PRESTANDA PÅ NÄSTA NIVÅ

Bästa aktiva körtid

Bästa aktiva körtid

X9 har utformats för att kunna pressas till det yttersta med tidsbesparande funktioner för att maximera skördetiden och minimera underhållsbehovet. Heltäckande uppbackning tillhandahålls av återförsäljare genom vårt Harvest Promise-paket som inkluderar en backup-maskin vid behov och fjärrstyrd maskinövervakning med Expert Alerts varningsmeddelanden, ett prediktivt underhållsverktyg som identifierar potentiella maskinfel innan de inträffar.

X9. ÄGNA MER TID ÅT ATT SKÖRDA

Bästa komfort

Bästa komfort

X9 är vår bekvämaste tröska hittills, utrustad med den lyxigaste och tystaste hytt vi någonsin skapat. Logiskt utformade kontrollsystem för skördearbetet med intuitiva pekskärmar som kan anpassas till förarens önskemål. Dessutom automatik kontroller för att optimera prestandan och styra hela skördeförloppet.

X9. KOPPLA AV OCH NJUT AV UPPLEVELSEN.

Bästa hantering

Bästa hantering

X9 är ett digitalt skördesystem. Mobilappar och trådlös dataöverföring ger enastående kontroll av skördearbetet. John Deere Operations Center (Informationscentral), som är åtkomligt via vilken enhet som helst med internetuppkoppling, och där lagras all data om skörden på ett säkert sätt. Operations Center är öppet för ett nätverk av oberoende programutvecklare och kan hjälpa dig att fatta bättre agronomiska beslut, som ger dig högre avkastning och bättre långsiktig lönsamhet.

X9. LEDER DEN DIGITALA REVOLUTIONEN

X-serien

MODELLMax. effekt (ECE R120), HK (KW)Kanalbredd, mmEffektiv slagskoyta, m²Total aktiv separationsyta, m²Total SÅLLYTA, m²

639 (470)

1 720

4,00

5,65

7,00

700 (515)

1 720

4,00

5,65

7,00

x9: extrem testning

X9: Xtreme testning

Se de senaste höjdpunkterna från det globala utvecklingsprogrammet för X9-tröskan. Ett verkligt uthållighetstest från Nordamerikas vidsträckta slätter till de vindpinade kustområdena runt Nordsjön.