Tröskor

John Deere tröskkalkylator

John Deere tröskkalkylator

hälper dig att belysa olika aspekter på skörden så att du får fram fakta som hjälper dig att optimera affärsverksamheten.

T-serien: 50 TON TRÖSKAN

T-serien:

50 TON TRÖSKAN

S700-serien: DEN AUTOMATISERADE TRÖSKAN

S700-serien:

DEN AUTOMATISERADE TRÖSKAN 

X9-serien: 100 TON SKÖRDETRÖSKAN

X9-serien:

100 TON SKÖRDETRÖSKAN

Två skördetröskor

HARVEST PROMISE

Backup-tröska: Vårt marknadsledande Harvest Promise-paket ingår som standard med alla nya tröskor (gäller endast hos deltagande återförsäljare).

EXPERT CHECK

Med en Expert Check optimeras din tröska inför nästa säsong. Våra specialutbildade, certifierade specialister vet vilka komponenter som kräver särskild uppmärksamhet – tack vare sofistikerade John Deeres verktyg som baseras på kunskap som förvärvats från tusentals skördar.

RESERVDELAR INOM 24 TIMMAR

Vi har skapat i branschens största nätverk för reservdelslogistik. Och med fler maskiner på fältet än någon annan har vi också fler reservdelar i lager än någon annan tillverkare. Vi levererar mer än 97 procent av alla beställningar inom 24 timmar.

BACKUP-MASKIN

Om reservdelarna inte kommer fram i tid tillhandahåller vi kostnadsfritt en backup-maskin (gäller endast hos deltagande återförsäljare). Istället för att bara anlita en maskinstation, tar vi hand om allt själva. Vi har maskiner i rätt storlek stående ute hos återförsäljarna.

FÖRARUTBILDNING

Auktoriserade återförsäljare erbjuder förarutbildning som leds av specialutbildade produktexperter. Utbildningen äger inte bara rum när den nya tröskan levereras, utan uppfräschningskurser erbjuds årligen inför varje säsong.

EXPERTER PÅ PLATS

Certifierade återförsäljare har specialutbildade skördeexperter på plats på heltid för att se till så att din tröska är rätt inställd inför skördesäsongen. De kör också att ut till dig under säsongen för att säkerställa att din maskin alltid presterar optimalt.