910GSkotare

  • G-seriens minsta skotare
  • FT4-motor John Deere 4045
  • En mängd tillbehörsval

 

Ordning på virket

Sorters

Sorter förenklar sorteringen av sortimenten i skotarens lastutrymme. Dessa skiljestöttor är smidiga att använda. De fällbara skiljestöttorna justeras blixtsnabbt med gripen. Skiljestöttorna står cirka 20 cm höga vertikalt och cirka 10 cm när de är lutande.

De olika timmersortimenten kan markeras i TimberMatic Kartor med olika färger genom att markera dem som favoriter. Detta hjälper föraren att separera sortimenten i lastutrymmet och att bygga upp lasten så att den redan är sorterad. Det påskyndar lossningen avsevärt.

 

Roterande och nivellerande eller fast hytt

Komforten i hytten är en faktor som påverkar produktiviteten. Hytten i en skogsmaskin från John Deere är en bekväm och ergonomisk arbetsmiljö. Hytten kan fås i fast respektive roterande och nivellerande utförande. Den roterande och nivellerande hytten gör att föraren alltid har en optimal arbetsställning för att förhindra belastningar på ryggen och axlarna. Föraren kan sitta upprätt även vid körning i ojämn terräng, och hytten kan roteras i alla riktningar så att föraren är vänd mot arbetsområdet. Hytten har mer benutrymme framtill och stolen har två olika höjdinställningar. Den beprövade och effektiva vibrationsdämpningen förbättrar arbetsförhållandena ytterligare. 

Nya skotaren 910G ersätter John Deeres tidigare minsta skotare 810G. Det är en liten gallringsskotare som kan anpassas efter dina behov. Den kan fås med kranspetsstyrning IBC.