• John Deere 910G

910GSkotare

  • G-seriens minsta skotare
  • FT4-motor John Deere 4045
  • Förbättrad hydraulik
  • En mängd tillbehörsval

Roterande och nivellerande eller fast hytt

Komforten i hytten är en faktor som påverkar produktiviteten. Hytten i en skogsmaskin från John Deere är en bekväm och ergonomisk arbetsmiljö. Hytten kan fås i fast respektive roterande och nivellerande utförande. Den roterande och nivellerande hytten gör att föraren alltid har en optimal arbetsställning för att förhindra belastningar på ryggen och axlarna. Föraren kan sitta upprätt även vid körning i ojämn terräng, och hytten kan roteras i alla riktningar så att föraren är vänd mot arbetsområdet. Hytten har mer benutrymme framtill och stolen har två olika höjdinställningar. Den beprövade och effektiva vibrationsdämpningen förbättrar arbetsförhållandena ytterligare. 

 

Interiörmaterialen i hytten har valts ut speciellt för att det ska vara lätt att göra rent i hytten. Det läderliknande materialet på stolparna i hytten är enkelt att torka av. Torkarbladen i neopren är mer slitstarka än traditionella torkarblad i naturgummi. Hytterna är utrustade med en mini-ugn och ett litet kylskåp för matrasterna.


Den ergonomiska stolen, klimatanläggningen med värmefunktion, solskydden och solgardinerna samt torkare på sidorutorna bidrar till den höga komforten i hytten. När mörkret faller behövs det mycket ljus. Verkningsgraden hos lamporna har därför förbättrats ytterligare för att öka sikten på hösten och vintern. 

Kranen håller högsta John Deere kvalitet: snabb och precis.

Eero Kotamäki
Eero Kotamäki, skogsmaskinförare
Jykylä & Pojat Oy, Finland

Nya skotaren 910G ersätter John Deeres tidigare minsta skotare 810G. Det är en liten gallringsskotare som kan anpassas efter dina behov. Den kan fås med kranspetsstyrning IBC.