Augusta Element

cut-factory-augusta

 

 

Jord, luft, vatten, eld ... du’hittar alla dessa element på den amerikanska John Deere
-fabriken i Grovetown, Georgia. Men det’är det femte elementet som verkligen gör skillnaden: ingenjörerna och de skickliga yrkesmän som konstruerar och monterar våra kompakttraktorer för hela världen.

Med modern teknik formar de järn och stål, gummi och glas till maskiner av högsta möjliga standarder. John Deere har en förkärlek för kvalitetskonstruktioner, och det syns. I varje mutter, skruv och svets på våra kompakttraktorer. Och i ansiktena på de personer som är stolta över att sätta ihop dem.

Fabrik i Augusta, Kompakttraktorer
Fabrik i Augusta, Kompakttraktorer, Tillverkning, Människor

TILLVERKADE FÖR EUROPA

Vi kompromissar aldrig. Det är ’ därför som varje premiumtraktor som lämnar Augusta för transport till Gamla världen är en helt och hållet europeisk konstruktion. Från metriska muttrar och skruvar till emissionsstandarder och säkerhetsvarningar, varje maskin är helt anpassad och startklar.

     

Vi förmodar aldrig att någonting kommer att vara rätt – vi ser förbaske mig till att det är så.

DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Fabriker i Augusta, Kompakttraktorer, Inredning
Fabriker i Augusta, Kompakttraktorer, Personal

  

Fabriker i Augusta, Kompakt nyttoutrustning

   

Människorna här vill verkligen göra ett bra jobb. De tar emot kommentarer på ett positivt sätt och de håller oss verkligen sysselsatta med förslag på hur saker och ting kan göras ännu bättre.

DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Fabrik i Augusta, Kompakttraktorer, Tillverkning, Människor

BYGGD FÖR EUROPA

I Augusta, fabriksutrustar vi varje traktor med rätt teknik för den region som den’ är ämnad för. Så när du köper en serie 1-, 2-, 3- eller 4-modell i Europa kan du vara säker på att den har allt du behöver för att arbeta problemfritt och säkert direkt från start. Från speglar och belysning till emissionsstandarder och säkerhetsvarningar, våra medarbetare i Augusta gör allt för att du ska vara säker på att kunna dra nytta av det bästa från två världar: Kvalitet tillverkad i USA, plus europeiska specifikationer.

     

Kunderna i Europa använder våra maskiner mycket längre och hårdare än våra amerikanska kunder. Så om vi kan tillfredsställa Europa, kan vi tillfredsställa alla!

STEVE SANNER
FIELD TEST SUPERVISOR

     

INTERVJUER

David King, 24, är en tillverkningsingenjör

som planerar och övervakar produktionslinjerna för 3- och 4-seriens premium kompakttraktorer. Varje dag försöker han höja kvaliteten ännu mer med hjälp av de verktyg, processer och kvalitetskontroller som han specificerar. “’Jag är stolt över att vi kan bygga så utmärkta produkter i USA, trots de höga arbetskostnader som det innebär.”

Steve Sanner, 61, är chef för fälttester

och har jobbat för företaget i 19 år. Tre år innan en ny traktor lanseras börjar Steve testa prototyper för att hitta fel och svaga punkter långt innan tillverkningen startar. “Mina kollegor får betalt för att tillverka dem och jag får betalt för att ha sönder dem”, säger han med ett leende. “Och när jag lyckas träffas vi för att lösa problemet och rätta till det.”

Fabriker i Augusta, Kompakttraktorer