XUV865MCrossover Gator™ transportfordon

  • Dieselmotor
  • 4-hjulsdrift
  • Oberoende hjulupphängning
  • Servostyrning
  • Typgodkännande för körning på allmän väg
  • Tre i hytten

OPTIMAL KOMFORT OCH PRESTANDA

Det kan gå vilt till ute i naturen, så du behöver vara redo för allt. Därför utvecklade vi XUV865M med behovsanpassad fyrhjulsdrift och den högsta markfrigången hos något av våra crossover-fordon, så att du kan fokusera på det riktigt väsentliga. Den heltäckande hytten håller dig ren och torr, oavsett om du kör på leriga vägar eller tar dig över en bäck. Med denna Gator är ingen terräng för svår. Hinder är till för att övervinnas.

Inga Kompromisser

Dessa flaggskepp bland våra Gator transportfordon uppfyller alla behov vad styrka, kapacitet och komfort beträffar. Om endast det bästa är gott nog, behöver du inte leta längre.

Klättra Högre

Med fyrhjulsdrift som kopplas in vid behov och ännu högre markfrigång klarar båda modellerna av förhållanden där andra fordon får se sig besegrade.

Elegant Förarplats

Vare sig man väljer utförandet med eller utan hytt, får man en interiör som utformats med särskild omtanke om komfort och ergonomi.

Öppen Eller Sluten?

Välj antingen en öppen hytt med nät eller den heltäckande hytten med polykarbonatdörrar för bästa skydd och lägsta ljudnivå.

INKOPPLAD OCH KLAR

Det är enkelt att ansluta en vinsch, eftersom alla nödvändiga kablar är förinstallerade.

Material Transport

Tunga eller skrymmande laster? Inga problem – de här modellerna har en betydande bogseringsoch lastkapacitet, samt förstklassig väghållning och bromsförmåga.

John Deere Gator

John Deere Gator - Gjorda för din dag

Läs mer